Connect with us

Hír

Tisztázva lett Lee cseréje

A Cleveland Browns a napokban megvált punterétől, Andy Lee-től és a Carolina Panthershez cserélte egy a 2018-as negyedik körös draftcetliért cserébe. Igazából ez a csere mindkét fél szempontjából előnyősnek mondható, az időzítés volt kicsit érdekes.

 

PANTHERSPRACTICE0830_01 (1)

 

Történt ugyanis hogy az előszezon harmadik hetének egyik játéknapján a Browns a Tampa Bay csapatával találkozott és egy punt visszahordás során a Buccaneers visszahordója Adam Humphries faképnél hagyott mindenkit és a célterület felé tartott. Andy Lee pedig hogy ezt megakadályozza nem igazán vetett be mindent. Igen látványosan kocogott és esze ágában sem volt közbeavatkozni. Persze egy előszezon meccsen nem várható el senkitől hogy összetörje magát feleslegesen, főleg egy puntertől, akinek nem az ütközés a feladata, de csinálhatott volna úgy, mint aki megpróbálja.

 

Nem sokkal később jött a hír, hogy a csapat elcserélte játékosát és ekkor kaptak napvilágra azok a hírek, hogy ez azért történt mert Lee nem próbált szerelni. Hue Jackson a Browns frissen kinevezett főedzője azonban mostanra tisztázta a történéseket. Állítása szerint nem örült játékosa viselkedésének, amiért a pálya szélén hangot is adott, de semmi köze a cseréhez ennek. Ugyan elvárja, hogy minden játékosa a maximumot nyújtsa egy preseason mecssen is és legalább megpróbálhatta volna megakadályozni a TD-t Lee, de nem cserélne el egy ilyenért játékost. Az egybeesés mindenesetre különös, lehet a Panthersnek megtetszett Lee átgondolt cselekedete és rögtön jelentkeztek a játékosért, de lehet, hogy a sors hozott el Lee számára egy jó esélyt a bajnoki címre.

 

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!