Connect with us

Hír

TRADE: Rúgót szerzett a Commanders

A Commanders nem volt megelégedve Riley Pattersonnal, így egy kondíciós hetedik körös cetliért cserébe megszerezte a Brownstól Cade Yorkot, írja minden releváns forrás. Verseny viszont nem lesz, a csapat ugyanis már ki is vágta Pattersont.

Patterson 2021-ben draftolatlanul került a ligába, több edzőtáborban is megfordult, míg végül a Lions adott neki egy esélyt. Nem is volt rossz, 14-ből 13 mezőnygólt, illetve minden extráját berúgta. 2022-ben a Jaguarsban kapott lehetőséget és 85,7 százalékos pontosággal teljesített, majd 2023-ban a Lionsben és a Brownsban összesen 16 sikeres field goalja volt 18 próbálkozásból. Viszont hiába a jó statisztikák, 50 yardnál messzebb már csak 50 százalékos volt a pontossága és nem is nagyon lehetett vele 50+ yardról rúgni, mert nem volt meg hozzá az ereje.

York lábával már nincs probléma, nem véletlenül áldozott fel érte egy negyedik körös picket a Browns a 2022-es drafton. Cserébe viszont bárhonnan képes volt mezőnygólt kihagyni, újoncként mindössze 77,8 százalékos pontossággal dolgozott. Az elmúlt két évben viszont már 83-85 százalékos volt a hatékonysága, minden szezonjában volt 50+ yardos sikeres kísérlete (a rekordja 57 yard), így érthető, hogy benne több potenciált láttak a fővárosban.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x