Connect with us

Hír

IR-re került a Steelers első körös újonca és a Broncos legjobb pass rushere is

A Steelers kénytelen volt sérültlistára tenni az első körös újonc tackle-jét, Troy Fautanut, akinek így legalább négy meccset ki kell hagynia. A falembernek a pénteki edzésen sérült meg a térde, pedig kezdőként számoltak vele azután, hogy múlt héten még rotálták a két évvel ezelőtti első körös Broderick Jonesszal. Fautanu jól teljesített egyébként, így nagy kár, hogy kiesett.

Az orvosok állítólag a draftfolyamat alatt aggódtak Fautanu térde miatt, hogy hosszú távon problémát jelent majd, bár vélhetően nem erre gondoltak. A sérülésével már nem lesz választása a Steelersnek, Jonest kell kezdeni a következő hetekben, és most komoly próbatétel elé is néz: a Joey Bosa, Khalil Mack duó ellen kell meccselnie.


Mindeközben a Broncos IR-re tette a pass rusher Baron Browningot egy lábfej-sérülés miatt, így rá is minimum négy hét kihagyás vár. Múlt héten a Steelers ellen sérült meg, 12 snap után le kellett hozni, és úgy tűnik nem csak egy kis sérülésről van szó. A korábbi harmadik körös játékos alapvetően a csapat legjobb pass rushere, bár Jonathon Cooper talán jobban teljesített az első két fordulóban. Most mellette a 2022-es második körös Nik Bonittónak és az újonc Jonah Ellissnek kell fellépnie.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x