Connect with us

Érdekességek

Sose volt még olyan jó csoport, mint az idei NFC North

Történelmet látunk a szemeink előtt, ugyanis az NFC North jelenleg a valaha volt legjobb divíziónak számít 6 forduló után. Ugyanis mióta 2002-ben újraosztották a csoportokat, sosem fordult elő, hogy mind a négy csapat legalább 4 győzelemmel álljon hat fordulót követően – írja az NFL Research.

A Vikings 5-0-val áll, a Lions 4-1-gyel, a Packers és a Bears pedig 4-2-vel. Ráadásul jelenleg ennek a négy csapatnak a legjobb a pontkülönbsége az egész ligában. A Vikings vezet +63-mal, a Lions a második +61-gyel, a Bears a harmadik +47-tel, a Packers a negyedik +41-gyel, majd utánuk jön a Steelers, a Buccaneers és a Bills (utóbbi egy nagy hétfő esti győzelemmel előzhet akár, jelenleg +36-tal állnak).

A hetedik fordulóban a Vikings a Lions ellen játszik, ami igazi rangadó lesz. A Packersnek is hasonlóan nehéz dolga lesz az 5-1-es mérleggel álló Texans ellen. A Bears viszont pihenőhétre megy a londoni túra után.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Csakeztne
Csakeztne
2024-10-14 21:56

És nemcsak statra, de szemre is komoly alakulatnak tűnnek. Megkockáztatom a kofrerencia döntőben is két csapat innen kerülhet ki.

A Lions most nagyot veszített, de még így is elképesztően erősek, Baromi jó a szelleme a csapatnak, még Goffból is kihozzák a harcost, ami azért elég mélyen lappangott benne. Állítom, hogy kézre mindig is top 10-es QB tehetség volt, de a harci szelleme kb olyan volt a Ramsben mint Cutleré volt Chicagóban. Szóval még ő is küzdő, harapó irányító lett. Szerintem nagyon bennük van a most vagy soha, és ezúttal nem tennék a sohára.Őket tenném az első helyre jelenleg.

A Vikings Packers is közel van nem tudnám megmondani melyik a jobb. Nagy potenciál van bennük, talán jobb az íve a Green Bay szezonjának, de még rengetet meccs van, és alig várom őket a csoporton belül.

A Bears meg szépen fejlődget, még egyértelműen 4., de alakulgat. Abból is látható, hogy Bjeela már nem tépi a haját rajtuk. Itt talán tényleg torzit, hogy megfelelő ellenfelek jöttek eddig, és az egymás elleniben már 2 győzelmet is bravúrnak éreznék tőlük, de ilyen TO machine D-vel bármi megeshet.

Ez egy nagyon ritka pillanat amikor ennyire összejön egy csoport ez tény.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x