Connect with us

Hír

Fields: Ha őszinte akarok lenni, nem játszottam elég jól

Meglepő, szokatlan lépésre szánta el magát Mike Tomlin, ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy lecseréli kezdő irányítóját a 4-2-es idénykezdetet követően, azaz mostantól nem Justin Fields, hanem Russell Wilson fog kezdeni a Steelersben (hivatalos bejelentés nem érkezett még, de minden jel erre mutat). Bizonyos szempontokból lehet indokolni a váltást, de gyakorlatilag példa nélküli, hogy ilyen jó mérleg mellett valaki irányítót cseréljen (sérülés nélkül). Épp ezért Fieldsben abszolút lehetne tüske, azonban nagyon szimpatikusan kezeli a kialakult helyzetet.

“Ha őszinte akarok lenni, akkor nem hiszem, hogy elég jól játszottam volna. Ha őszinte akarok lenni magammal, akkor azt kell mondanom, hogy ha elég jól játszottam volna, akkor nem lenne kérdés, hogy ki kezd. Szereztünk pár győzelmet, aminek természetesen nagyon örülök. De vannak dolgok, amikben javulhatok, és ezeken fogok dolgozni, hogy folyamatosan jobb legyek. Továbbra is teszem majd a dolgom, legyen ez akár a játék, akár a srácok segítése az oldalvonalnál, akár elmondani neki (Wilsonnak) amit látok, ilyenek.”

– nyilatkozta az irányító, via Pittsburgh Tribune-Review.

A passzjátékban abszolút lehetett kivetnivalót találni Fields játékában, de legalább a földön hozzá tudott tenni egy kis extrát, és több alkalommal a menekülések vagy akár rá felrajzolt futások révén szerzett a Steelers first downokat vagy épp touchdownokat. Ebben az aspektusban Wilson mindenképp visszalépést jelent majd, de Tomlinék azt remélik, hogy korai downokon sikeresebb lesz a csapat a veterán irányító játékával. Hogy ebben igazuk lesz-e, az mondjuk jó kérdés, mert az utóbbi években Wilson sem passzolgatott jelentősen jobban Fieldsnél.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x