Connect with us

Fantasy

Fantasy Stock Watch 2016 – #2

Megérkezett a harmadik hétre szóló Stock Watch, ahol mindent megvariáltak a sérülések!

 

WAIVER WIRE

 

Jerick McKinnon

 

Peterson jó eséllyel hetekre kidőlt, és ugyan Asiata kapott több lehetőséget, a tavalyi tapasztalatok alapján a passzerős McKinnon a Bradford által működtetett Coryell-Turner rendszerben tökéletes hibrid kiegészítő lesz Kyle Rudolph mellé, sok pontot is hozhat akár.

 

USA TODAY Sports

USA TODAY Sports

 

STOCK UP

 

Travis Benjamin/Tyrell Williams

 

Travis Benjamin és Tyrell Williams személyében megvan a Keenan Allen-pótlékunk is, igaz még nem látni azt, hogy valaki felülkerekedik-e a másikon és esetlegesen a red zone területén is veszélyesebb lesz-e. Mivel Antonio Gates még mindig megbízható társa Riversnek, és Gordon is beindult, utóbbira kevés az esély, de Rivers átlagosan ledobált 4000+ yardjának és 28-30 TD-jének azért valahol helyet kell találni.

 

Kenneth Farrow

 

Danny Woodhead IR-ra kerülésével megint feje tetejére álltak a dolgok San Diegóban. Melvin Gordon mellé szükség lesz egy rugalmas, passzerős futóra, ezt pedig a sérülés után a második héten Kenneth Farrow töltötte be. Érdemes rajta tartani a szemünket.

 

woodhead

San Diego Union-Tribune

 

Will Fuller

 

Will Fuller stabil célpontja lett Osweilernek, egyértelműen látszik, mennyire belemart Hopkins teljesítményébe (aki ezzel könnyen kiszorulhat a Top10-ből is), és második százyardos meccsét hozta.

 

Quincy Enunwa

 

A fizikális elkapó megint jól szerepelt, egyértelmű WR3-má nőtte ki magát. Mivel Marshall még mindig térdproblémákkal küszködik pályán és azon kívül egyaránt (a harmadik héten kérdéses a játéka), Enunwa egyértelmű kezdő, pláne PPR-ligákban.

 

foxsports.com

foxsports.com

 

Marquise Goodwin/Greg Salas

 

Amennyiben Sammy Watkins tovább szenved, Goodwin és Salas vehetik át a helyét. Ebből a párosból talán Salas az értékesebb, de még közöttük is el kell dőlnie a hierarchiának.

 

STOCK DOWN

 

Danny Amendola

 

Garoppolo sérülésével nem várhatunk túl sokat Amendolától (de őszintén szólva Hogan és Edelman teljesítménye is kérdőjeles lesz), sajnos teljes mértékben a QB-helyzettől függ a teljesítménye. Amúgy is csak mély ligákban játszatják, de a jelenlegi kilátások alapján padoztatni kell.

 

Donte Moncrief

 

Kérdéses, hogy a fej/nyaksérülést szerző Moncrief játszhat-e a harmadik héten, mindenesetre érdemes követni, mert egy, a várakozásnál rosszabb MR-eredmény komolyan kiütheti őt.

 

Thomas Rawls/Christine Michael

 

A Seahawks futótandemje második hete hoz borzasztó számokat. Kettejük között oszlik meg egy kezdő futó terhelése, hasonlóan a Hill/Bernard pároshoz. A fal minősége sem segíti előrejutásukat, így még várni kell, hogy valamelyikük kiharcol-e biztos kezdő pozíciót, mivel addig csak nagyon mély ligákban vagy nagyon elkeseredettcsapatoknál használhatók.

 

fansided.com

fansided.com

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!