Connect with us

Hír

A hét legjobbjai

Íme a 14. hét legjobbjai:

 

AFC

 

A legjobb támadó nem meglepő módon Le’Veon Bell lett, aki 38 futásból 236 yardot és három TD-t szerzett, valamint négy elkapásból 62 yardot. Egymaga több yardot tett fel, mint a teljes Bills, és még vagy kilenc csapat.

 

0910894001469200623_filepicker

 

A legjobb védő Geno Atkins lett, aki a legjobb meccsét játszotta idén, igaz, a Browns támadófala ehhez ügyesen asszisztált. Két sack, négy hit, öt tackle (amiből kettő negatív yardos lett), szinte egymaga pusztította el RGIII-at.

 

A legjobb speciális egység játékos Tyreek Hill lett, a Chiefs újonca egy 78 yardos punt return TD-ért kapta az elismerést. Ezzel hozzájárulva a Raiders elleni győzelemhez.

 

NFC

 

A hét legjobb támadója Aaron Rodgers lett, aki klasszis önmagát idézte a Seattle Seahawks védelme ellen. 18/26, 243 yard és három TD, a negyedik negyedben már játszania sem kellett.

 

A Falcons pass rusher Vick Beasley lett a legjobb védő a fordulóban, a Rams ellen szerzett három sackjénék, illetve a kierőszakolt, összeszedett és visszahordott fumble-jének hála. Jelenleg holtversenyben vezeti a ligát sackekben, a hat kierőszakolt fumble-je pedig első a mezőnyben.

 

A legjobb speciális egység játékos a Giants punter Brad Wing lett, aki kilenc puntjából ötször is a Dallas 20 yardosán belülre rúgta a labdát, kétszer egyenesen a három yardosra. Nagyban hozzájárult a csapat 10-7-es győzelméhez.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!