Connect with us

Hír

Savage kezd, Marrone vezeti a Jaguarst – hírek

Gus Bradley helyét a Jaguars élén a maradék két mérkőzésre Doug Marrone, az eddigi assistant-HC és támadófaledző veszi át.

 

Bill O’Brien bejelentette, hogy a Texansnál a héten nem Brock Osweiler, hanem Tom Savage fog kezdeni!

 

Az AFC South-ban megengedheted magadnak, hogy elveszítsd a legjobb játékosod (Watt), a második legjobb játékosod (Hopkins) észrevétlen legyen, padoztasd az irányítód (Osweiler) és így is vezesd a csoportot. Egyelőre.

 

A nem hétköznapi hősök! #nflmemes

 

15578197_10153949432701431_2957538622642693281_o

 

Az Atlanta Falcons az egyetlen csapat idén, amely két egymást követő meccsen is legalább 40 pontot szerzett, ráadásul kétszer is megcsinálták! Összehasonlításképpen, a Broncos három decemberi meccsén összesen 26 pontot tett fel a táblára.

 

14 év, vagyis  2002 után jutott ismét rájátszásba a Raiders!

 

Reggeli Patriots-statisztikák:

– A Patriots sorozatban nyolcadszor húzta be csoportját, ami rekord az NFL-ben.

– Brady és Belichick már közösen legalább kétszer annyi divízió-győzelmet szereztek, mint bármely más QB-HC duó az NFL történetében, szám szerint 14-et.

– A Patriots védelme engedi a legkevesebb pontot a ligában, szám szerint meccsenként 16,6-ot. Utoljára 2003-ban vezették ezt a mutatót, akkor Super Bowlt nyertek.

 

Ezekiel Elliott 159 yardot futott ma éjjel, ami rövid karrierjének legjobbja. Már csak 258 yardja van szüksége, hogy megdöntse Eric Dickerson újonc rekordját (1808 yard). Elliott egyébként TD-je után beugrott ebbe a hatalmas vödörbe, ami a Salvation Army jótékonysági akciójaként volt a pálya szélén. Az NFL pedig egy héttel karácsony előtt sem kegyelmez, sárga zászló, 15 yard… Elliott a meccs után elmondta, hogy várja a pénzbüntetést a ligától és pontosan ugyanannyit fog adományozni a jótékonysági szervezetnek.

 

Gus Bradley az NFL történetének legrosszabb főedzői mérlegével rendelkezik jelenleg 0,226-tal (minimum 50 meccs), csoda hogy eddig türelmesek voltak vele Jacksonville-ben. Bill Belichicknek sorozatban 41 szezonon keresztül kellene 0-16-os szezonokat mennie, hogy “utolérje” Gus Bradley főedzői mérlegét.

 

Brady sikeres passz nélkül zárta az első negyedet a 2009-es szezon 15. játékhete óta először…0/6

 

A Jaguars 9 év óta nem szerzett kickoff return TD-t, most végre ismét összejött!

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!