Connect with us

Hír

Bradshaw beszólt Tomlinnak

Nem friss a történet, de még mindig tart: Terry Bradshaw, a Steelers korábbi négyszeres SB győztes irányítója beszólt a csapat mesterének, Mike Tomlinnak. Szerinte ugyanis Tomlin inkább motivátor (cheerleader guy), mintsem egy jó edző. Big Ben szerint nem kell ezzel foglalkozni, a right guard  David DeCastro szerint viszont a csapatból többeket felhúzott kicsit a dolog:

 

Nem nagyon örülünk ennek, és nem értem a motivációt. Mit csinál? Így akar reflektorfénybe kerülni vagy mi?

 

58607e1b1a241-image

 

Tomlinnal behúzta idén a csoportot a Steelers, a vezetőedző a mérkőzéseinek a 64,2 százalékát megnyeri a jelenleg a 21. legjobb arány az NFL történetben. Ráadásul kétszer vezette a csapatot Super Bowlba, amiből egyet meg is nyert. Épp ezért őt ilyen szinten degradálni nem valami profi és végtelenül tiszteletlen.

 

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
József Zatykó
József Zatykó
2016-12-28 12:53

Steelers szurkoló ként ki nem állhatom Bradshaw mindig valami gyökérséget nyög be.

Vova
Vova
2016-12-28 15:15

Tomlin válasza kb. így hangzott: “Én értékelem a támogatást, de a kritika és a bírálat hozzátartozik ehhez a munkához, és olyan része a munkának, amit versenyző típusként elfogadok. A “nagy” jelzőt tiszteletben tartom. Nem hiszem, hogy az eddigi karrieremmel kiérdemeltem, hogy “nagy” edző legyek. Nagyon kevés edző mondhatja el ezt magáról. Olyanok mint Bill New England-ben, vagy Pop (Gregg Popovich) San Antonio-ban, de hogy őszinte legyek, mi többiek csak dolgozó hullák vagyunk. De én honnan is tudhatnám. Cowboys fan-ként nőttem fel. Vagyis inkább Hollywood Henderson fan-ként.”
Thomas “Hollywood” Henderson a Cowboys linebacker-e volt, amikor a Super Bowl XIII elött azt nyilatkozta Terry Bradshaw-ról, hogy az annyira hülye, hogy akkor se tudná lebetűzni a macska (cat) szót, ha megmutatnád neki, hogy hol a “c” meg az “a”. Na így kell elegánsan visszavágni.

LnB
LnB
Reply to  Vova
2016-12-29 19:14

Azigen! :)

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x