Connect with us

Hír

Megvan Osweiler első áldozata

 

A Houston Texans elküldte a támadókoordinátor George Godsey-t. A döntés annyira nem meglepő, hisz a csapat támadójátéka a Brownséval vetekedett.

 

“Nagyon hálás vagyok a fáradhatatlan munkáért és hozzájárulásért, amit George tett értünk az utóbbi három évben. A legjobbakat kívánom neki” – mondta Bill O’Brien mester.

 

broki

 

Godsey 2011 lett először NFL-es edző, a Patriotsnál volt előbb asszisztens, majd pedig TE edző. 2014-től egy évig a Texans irányítóedzője, az utóbbi két évben támadókoordinátor volt. A 2015-ös szezonja vállalható volt, tekintve, hogy Ryan Mallett, Bryan Hoyer és Brandon Weeden is irányított a csapatnál. Idén viszont egy Lamar Millerrel sem volt úgy igazán jó a futójáték, a negyedik legkevesebb pontot (17,4) szerezte átlagban a Texans, ami még Weedenékhez képest is hatalmas visszaesés volt (négy pontnyi). Persze az is lehet, hogy egyszerűen Osweiler ennyivel gyengébb, mint a többiek, hisz még O’Brien sem tudja, jövőre is kezdeni fog-e. Minden esetre kap egy új OC-t, hátha az jobban ki tudja belőle hozni a 72 milliós irányítót.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!