Connect with us

Hír

Sanders, a csaló

 

Emmanuel Sanders nagyon kis huncut volt annak idején a Combine során. Mivel mindössze 1,8 méter és 82 kilogram a Wiki szerint, nem egy kimondott prototípus elkapó. Ráadásul ki tudja, hogy ezek a számok pontosak-e? Sanders ugyanis annyira félt attól, hogy túl kicsinek tartják majd ahhoz, hogy draftolják, hogy megbuherálta a teszteredményeket.

 

NFL: Preseason-Seattle Seahawks at Denver Broncos

 

Megívott durván nyolc liter vizet, mesélte egy nfl.comos intetjún, azaz pikk-pakk felszedett magára egy laza nyolc kiló pluszt. Igaz, ezzel is csak 84 kilós lett, tehát a 180 centijéhez mindössze 76 kilogram párosult. Ez azért elég durva, mert egy kiadós pisilés és az eredeti testtömegével futkározhatott és végezhette el a fizikai felmérőket. Nem csoda, tehát, hogy viszonylag hamar, már a harmadik körben behúzta a Steelers.

 

 

Mondjuk Pittsburghben nem nagyon vált be, négy év alatt csak 56 meccsen lépett pályára és mindössze 18-on volt kezdő, 2000+ yardra és 11 TD-re volt képest. Ehhez képest Denverben szárnyalt Peyton Manning alatt és után is, három év alatt 3500 yard (három 1000+ yardos szezon) és 20 TD volt a mérlege.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!