Connect with us

HĂ­r

Peyton majdnem visszatĂ©rt tavaly – a Dolphinsba

Az idei holtszezonban arrĂłl elmĂ©lkedtĂŒnk, hogy majd Tony Romo Ă©s Jay Cutler vajon visszatĂ©rnek-e a pĂĄlyĂĄra egy sajnĂĄlatos sĂ©rĂŒlĂ©s következtĂ©ben. Közben pedig az derĂŒlt ki, hogy a tavalyi Ă©v legnagyobb visszavonultjĂĄnak volt ilyen lehetƑsĂ©ge a 2016-os szezonban.

 

 

Archie Manning beszĂ©lt arrĂłl tegnap, hogy lĂĄtott egy ĂŒzenetvĂĄltĂĄst fia, Peyton Manning Ă©s a Dolphins fƑedzƑje, Peyton egykori broncosos tĂĄmadĂłkoordinĂĄtora, Adam Gase között.

 

Azt Ă­rta, hogy “Hey 18-as, Tannehill megsĂ©rĂŒlt. Szerintem ki kell hagynia egy kis idƑt. Holnap reggel egybƑl azt fogjĂĄk kĂ©rdezni tƑlem a sajtĂłtĂĄjĂ©koztatĂłn, hogy megprĂłbĂĄllak-e visszacsĂĄbĂ­tani a pĂĄlyĂĄra Miamiba. Mit szeretnĂ©l, mit mondjak nekik?”.

 

Gase nagyon kreatĂ­van Ă©s burkoltan kĂ©rdezte tehĂĄt meg, hogy Peyton vissza szeretne-e tĂ©rni, de persze vĂ©gĂŒl nemleges vĂĄlaszt kapott. Pedig milyen Ă©rdekes lett volna, ha esetleg Peyton a wild card körben kiĂŒti a Steelerst Ă©s akkor utazhatott volna New Englandbe egy elĂ©g parĂĄzs kis összecsapĂĄsra. De persze Manning felhagyott mĂĄr a focival Ă©s nem is akar visszatĂ©rni, ahogy a mellĂ©kelt ĂĄbra is mutatja.

Legfrissebb cikkeink

LegutĂłbbi hozzĂĄszĂłlĂĄsok

KözelgƑ cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 FƱzƑvel kifelĂ©!