Connect with us

Hír

A Jaguars Robinsonnal is tárgyal

Nem áll le a Jaguars. Miután évi 10+ millió dollárt adtak a center Brandon Lindernek, most a csapat sztárelkapójával, Allen Robinsonnal akarnak hosszabbítani.

 

 

Robinson a 2014-es draft második körében lett kiválasztva, ami azt jelenti, hogy az idei lesz szerződése utolsó éve. Természetes, hogy ilyenkor ülnek le a csapatok tárgyalni a játékosaikkal, Robinson pedig elég jó pozícióban. A tavalyi pocsék szezonja ellenére (mindenkinek az volt a csapatban) is összehozott 73 elkapásból 800+ yardot és 6 TD-t, messze a legjobb elkapója volt a csapatnak.

 

Ráadásul ez a teljesítmény nem is az igazi tőle, tavalyelőtt kereken 1400 yardot és 14 TD-t termelt 16 meccsen, tehát képes All Pro formát is hozni. Ez jelen körülmények között 13-15 millió dollárt érhetne reálisan a piacon (bár itt is elszaladhatnak az árak), ha tippelnem kellene, én egy jó 13, maximum 14 milliós, közel top5-ös szerződést mondanék.

 

Robinson jelenleg közel sem annyira hájpolt és felkapott, mint mondjuk egy AJ Green vagy Dez Bryant, nem is hoz olyan konstans jó teljesítményt, ráadásul egy gyengébb év van közvetlen a háta mögött. Továbbá a Jaguars vélhetően futni fog, mint a zerge, és már van egy 10 milliós elkapójuk Allen Hurns személyében. A 14 milliónál nagyobb fizetés még a Jaguarstól is aránytalan lenne (Linder hiába kapta meg minden idők legnagyobb center szerződését, ő jelenleg értékesebb a posztján és a csapatnak is, mint Robinson).

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!