Connect with us

Hír

HIVATALOS: 4 NFL-meccs lesz Londonban jövőre

Az NFL hivatalosan is bejelentette, hogy négy mérkőzést rendeznek majd Londonban 2019-ben. Idén három találkozót láthattak a nézők a tengeren innen, a nézők lelkesedését pedig megfelelőnek találja a liga, így egyel bővítenek jövőre. Ebből kettőt rendeznek majd a Wembley-ben és kettő a Tottenham Hotspur vadiúj, hipermodern stadionjában.

 

 

Idén is rendeztek volna egy meccset a Spurs új stadionjában, azonban az nem készült el időre, így a “debütálás” a jövő évre maradt. Érdekesség ezzel kapcsolatban, hogy hosszútávon tervez az NFL itt, amit bizonyít, hogy külön amerikai foci kompatibilis pálya is lesz, illetve nagyobbak lesznek az öltözők.

 

Azt még nem tudni, melyik 8 csapat (vagy talán kevesebb) lép pályára, egy biztos, a Jaguars ismét láthatja majd a nagyérdemű, nekik ugyanis továbbra is él a szerződésük. Arra viszont jó esély van, hogy megpróbálja majd az NFL a Packerst, a Texanst és a Panthers is Londonba csábítani, ugyanis már csak ez a három csapat nem repült át az óceánon, hogy megmutassa magát az európai szurkolóknak.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pizsama
Pizsama
2018-10-30 15:26

Elvileg a Rams-t is köti még a szerződés egy USA-n kivüli mérkőzésre a relocation miatt, illetve amig nem készül el az új stadionjuk. Packers-Rams Londonban. De jó is lenne!

vampeare
vampeare
2018-10-30 16:09

Panthers-Jaguars biztos lesz jövőre (bár elvileg Charlotte-ban) és lesz Rams-Panthers is (bár az is elvileg Charlotte-ban); Chargers-Green Bay is biztos lesz jövőre, ráadásul ott a Chargers lesz a pályaválasztó. Az még sajnos esélyes, hogy egy mexikói meccsel pipálják ki az International Series-t, nem?

Debreceni József
Debreceni József
2018-10-30 16:44

Ha jön a Texans, én tuti ott leszek ?

Belicsik Béla
Belicsik Béla
2018-10-30 18:03

Tök fasza,de én már a a 2020-as NFL Mezőkövesd Game-t,meg az NFL Felcsút Game-t várom.

acsdav2
acsdav2
2018-10-30 22:50

1.Jags-Texans
2. Chargers-Packers
3.Rams-49ers
4. Raiders-Chiefs

Így tippelnék. A 2 LA-i csapat hazai meccse adja magát a Jags mellett, 4.-nek pedig lehetne a Raiders hisz ők is költöznek, ugye még nem is tudni hol lesznek 2019-ben, szóval ők simán bevállalhatnák.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x