Connect with us

Hír

Bruce Arians a Buccaneers új főedzője!

Kinevezte új főedzőjét a Tampa Bay Buccaneers csapata is, a választott pedig a tavaly visszavonult Bruce Arians lett. A veterán edző négyéves szerződést kapott egy ötödik éves opcióval. Érdekes, hogy visszavonulása miatt a Cardinals birtokolta még Arians jogait, ezért hivatalosan a Bucsnak cserélnie kellett a főedzőért. Ezért küldtek egy hatodik körös picket Arizonába és kaptak vissza egy hetedik köröset.

 

 

Arians összehozza a régi bandát, ugyanis korábbi védőkoordinátorát, a Jets főedzői állásából kirúgott Todd Bowlest választotta a Buccaneersnél is védőkoordinátornak, korábbi irányítóedzője, Byron Leftwich pedig a támadókoordinátor lesz Tampában. Szintén korábbi partnere, Harold Goodwin lesz a futójátékért felelős koordinátor és a támadófal edzője, Clyde Christensen pedig az irányítóedző.

 

Arians egyik legfontosabb feladata Jameis Winston felvirágoztatása lehet, és valószínűleg pont ezért esett rá a választás. Winston és Carson Palmer elég hasonló játékosok és Ariansnak sikerült utóbbiból kihoznia pár karrierévet Arizonában. Vajon Winstonnal is meg tudja ezt tenni? Sokat nem várhat, ugyanis csak egy évre van szerződése az irányítónak a csapattal, nagy döntés előtt lesznek jövő ilyenkor a sorsával kapcsolatban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!