Connect with us

Hír

Ez történt a hétvégén

Lassan beindul a szezon, folyamatosan érkeznek a kisebb volumenű hírek, ezekből gyűjtöttük össze a legfontosabbakat a hétvégéről.

 

 

DK Metcalf összeszedett egy kisebb sérülést, de hétfőn elvileg már a pályán lehet a Seahawks idei második köröse. Nem volt sokkal jobb napja a tavalyi első körös Rashaad Pennynek sem, akit még nem tűnik elég jónak, hogy veszélyeztesse a 2017-ben 7. körös Chris Carson kezdő pozícióját.

 

Josh Rosen egyre jobban teljesít a Dolphins edzésein – pontosabban Ryan Fitzpatrick esett nagyon vissza, így most ismét lett verseny a kezdő irányító posztért.

 

A Chiefs kezdő futójának, Damien Williamsnek a combhajlítójával vannak továbbra is gondjai, ami miatt “némi időt” ki kell hagynia. Nagy lehetőség ez a csapat többi futójának (Carlos Hyde, Darrel Williams, Darwin Thompson és Tremon Smith van jelenleg a rosteren).

 

A Saints leigazolta Jacquizz Rodgerst, aki korábban a Falconst és a Bucst erősítette. A Vikings pedig leigazolta a Panthers korábbi cornerét Bene Benwikerét.

 

Jay Gruden szerint a Redskins nem fogja elcserélni Trent Williamst. A klasszis LT továbbra sem akar a csapatban játszani.

 

A Cowboys remek támadófalembere, Zack Martin MRI-vizsgálaton esett át a háta miatt. Az eredmények alapján nincs komoly baja, fellélegezhet a csapat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!