Connect with us

Hír

Clowney a harmadik előszezonmeccs után csatlakozhat a Texanshoz

Korábban arról volt szó, hogy Jadeveon Clowney majd csak épp az alapszakasz kezdete előtt fog megjelenni a Texansnál, azonban úgy tűnik kicsit előrehozta ezt a dátumot. A legújabb hírek arról szólnak, hogy a kiváló pass rusher a houstoniak harmadik előszezonmeccse után csatlakozik majd a csapathoz, a negyediken pedig nem fog pályára lépni – ahogy a kezdők általában.

A Texans augusztus 24-én játszik a Cowboysszal, utána várható Clowney érkezése. Így lesz két hete felvenni a fonalat és felkészülni az év első hétfő esti rangadójára a Saints ellen. Ian Rapoport azt is megemlíti, hogy ez a jelenlegi terv, ami még akár változhat is, de az kvázi biztos, hogy Clowney nem fog lemondani egyetlen meccspénzről sem, így a holdoutja nem fog belenyúlni az alapszakaszba.

A 26 éves játékosra a Texans rárakta a franchise taget idén, majd a felek nem tudtak megállapodni egy hosszú távú szerződésben, így Clowney ezt az évet a tag alatt játssza majd, és keres majd vele $15,97 millió dollárt. Az év végén pedig szabadügynök lehet, amennyiben a Texans nem rakja rá ismét a taget…

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!