Connect with us

HĂ­r

Most akkor mi is a pass interference?

Az idei szezontĂłl kezdve visszanĂ©zhetƑek a pass interference szabĂĄlytalansĂĄgok. Emiatt sokan aggĂłdtak az idĂ©ny kezdete elƑtt, hogy csak Ășgy röpködni fognak a piros zĂĄszlĂłk, a bĂ­rĂłk pedig szĂ©t fogjĂĄk fĂșjni a meccseket. Nos, a zĂĄszlĂłk ugyan repĂŒlnek, de a bĂ­rĂłk nem nagyon fĂșjnak.

 

Az Eagles-Packers TNF-rangadĂłn nĂ©gy nagyon vĂ©lemĂ©nyes eset is volt, amibƑl csak egyet –egy OPI-t Alshon Jeffery TD-jĂ©nĂ©l – vĂĄltoztattak meg (helyesen) a jĂĄtĂ©kvezetƑk. Ezek utĂĄn nem meglepƑ, hogy Matt LaFleur azt nyilatkozta a mĂ©rkƑzĂ©s utĂĄn, hogy most mĂĄr ötlete sincs, mi is az a pass interference.

 

Az elsƑ esetnĂ©l Avonte Maddox akadĂĄlyozta szabĂĄlytalannak tƱnƑ mĂłdon Marquez Valdes-Scantlinget:

 

 

A mĂĄsodiknĂĄl mĂĄr az Eagles volt a szenvedƑ fĂ©l:

 

A harmadiknĂĄl ismĂ©t a Packers, rĂĄadĂĄsul ez vĂ©gĂŒl meccsdöntƑ volt:

 

 

Ezek utĂĄn elĂ©g nehĂ©z megmondani, hogy mit is jelent most a pass interference. EgyelƑre Ășgy tƱnik, hogy a pĂĄlyĂĄn hozott Ă­tĂ©letet csak abban az esetben vĂĄltoztatjĂĄk meg, ha vagy tĂ©nyleg nem törtĂ©nt semmi (tĂ©vesen bedobott zĂĄszlĂłnĂĄl), vagy olyan ordas nagy volt a szabĂĄlytalansĂĄg, mint a tavalyi Rams-Saints meccsen (tĂ©vesen be nem dobott zĂĄszlĂłnĂĄl). Minden mĂĄs esetben marad a pĂĄlyĂĄn hozott Ă­tĂ©let.

 

Legfrissebb cikkeink

LegutĂłbbi hozzĂĄszĂłlĂĄsok

KözelgƑ cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 FƱzƑvel kifelĂ©!