Connect with us

Hír

LVE, AJ Green és Jahlani Tavai is IR-re került

A Cowboys linebackere, Leighton Vander Esch IR-re került, így idén már biztosan nem játszik, jelentette be Jason Garrett. A kiváló védő a 11. hét óta harcképtelen, mindössze kilenc meccsen játszott, 72 tackle-t és egy fél sacket jegyzett. Ugyanakkor jó hír, hogy a nyaksérülése kezelhető, így jó eséllyel tejesen egészségesen térhet vissza, nincs veszélyben a karrierje. A LB mellett a csapat a guard Xavier Su’a-Filót is elveszítette a szezonra.

 

 

Nem lép idén pályára már AJ Green sem. Mondjuk ez annyira nem meglepő, hisz bokasérülés miatt idén egyáltalán nem lépett pályára, hiába bizonygatta mindenki, hogy előbb utóbb ez megtörténik. A fura sztorinak egy IR lett a vége a 17. héten, magyarán az elkapó szinte egész évben elfoglalt egy helyet a rosteren teljesen fölöslegesen. Nem jött ez jól Greennek, a szerződése ugyanis tavasszal lejár.

 

A Lions eddig sem állt jól a sérülésekkel, most egy újabb kezdő került IR-re: az újonc linebacker  Jahlani Tavai. A védő 15 meccsen játszott idén, hatszor volt kezdő, ő már idén a 16. Lion, aki IR-re került. Bár nem ez az elsődleges ok a gyenge szereplésre, némileg azért árnyalja, miért is 3-11-1-es a csapat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!