Connect with us

Hír

Korábbi első körös védővel erősít a Falcons

A Falcons ki tudna állni 11 korábbi első körössel a támadóoldalon, most úgy néz ki, a defense-ben is ez a cél, a csapat ugyanis megegyezett a korábbi első körös linebacker Deone Bucannonnel. A szerződés részletei egyelőre nem ismertek, de feltehetően egy egyéves szerződésről van szó.

Támadóoldalon a Falcons rosterén 11 korábbi első körös játékos van, minden posztra egy: Matt Ryan, Todd Gurley, Julio Jones, Calvin Ridley, Laquon Treadwell, Hayden Hurst, Jake Matthews, James Carpenter, Chris Lindstrom, Kaleb McGary, Alex Mack. A védőoldalon Charles Harris, Takkarist McKinley és Dante Fowler a védőfalban, Keanu Neal és az idén draftolt AJ Terrell pedig a secondaryben volt korábban első körös pick – utóbbiakhoz csatlakozik most Buccannon.

A linebacker/safety hibrid 2014-ben 1/27-es volt (a Cardinals választotta ki), de nem váltotta meg a világot. Öt évig volt a Cardinals játékosa, tavaly pedig a Giantsben és a Bucsban is megfordult. A Falcons linebacker-sorába elfér a mélyítés, egy próbát megér.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!