Connect with us

Klubkártya

[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

FK! Klubkártya

Az FK! Klubkártya (továbbiakban Klubkártya) egy kedvezményes vásárlásra jogosító kártyarendszer, melyben a kártyatulajdonosok (a kártyát felmutató, vagy online beváltó vendégek, vásárlók, látogatók) a Klubkártya partnerei (továbbiakban Partnerek) által nyújtott szolgáltatásokra, termékekre kedvezményeket vehetnek igénybe.

Partnerek: akik a kedvezményeket biztosítják (bővebb információt ide kattintva találtok róluk).

Kedvezmények: Azon kedvezmények, melyeket a Partnerek biztosítanak az általuk vállalt mértékben azon Kártyatulajdonosoknak, akik felmutatják az érvényes Klubkártyát vagy online vásárlás esetén Kártyatulajdonos voltukat igazolni tudják.

Partnereink és az általuk nyújtott kedvezmények

Partnereink részletes listáját és az általuk nyújtott kedvezményeket EZEN az oldalon találod.

Kedvezmények igénybevétele

A kedvezmények mértékét a Partnerek maguk állapítják meg, így az elfogadóhelyenként eltérő.

A kedvezmény személyes igénybevételéhez a kártyát fel kell mutatni, az online vásárlás pontos lehetőségeiről pedig külön tájékoztatót küldünk a Kártyatulajdonosoknak a vásárlás után. A kártya igénybevételének szándékát minden esetben az ajánlatkérés illetve a számla kiállítása előtt jelezni kell az elfogadóhely felé.

A kártyához jutás módja

A Klubkártyát ezen az oldalon lehet megrendelni, melynek ára egyszeri 5000 Ft (ÁFA-t tartalmaz).

  1. Kitöltöd az alábbi formot.
  2. Kapsz egy visszaigazoló emailt (amilyen gyorsan csak tudjuk, de legkésőbb 24 órán belül. Ha ennyi idő alatt sem érkezik meg, kérjük írj egy emailt az fk.klubkartya@gmail.com címre).
  3. Elutalod az összeget a megadott számlaszámra.
  4. Küldjük is a kártyát, illetve a vásárlásról a számlát.

A Klubkártya megvásárlásakor név, email-cím, illetve szállítási cím megadása szükséges a lenti formon keresztül. Az adatokat a kártyatulajdonos beazonosíthatósága érdekében, és tájékoztatási célból tartjuk nyilván. Az adatokat saját célra gyűjtjük, az adatokhoz kizárólag a Fűzővel kifelé! ezzel foglalkozó szerkesztői férhetnek hozzá, azt harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki. Az adatokat a Klubkártya érvényességi idejéig tároljuk.

A Klubkártya tulajdonosokat megilletik az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben (Infotv.) foglalt adatkezeléssel kapcsolatos jogok és jogorvoslati lehetőségek.

A Kibocsátóhely megtagadhatja a kedvezmények biztosítását, amennyiben a Klubkártyával történő visszaélést tapasztal.

Kártya igénylése

[hf_form slug=”klubkartya”]

 

Utalási adatok

Katona Dániel EV
CIB Bank
10701410-65510720-51100005
IBAN: HU29 1070 1410 6551 0720 5110 0005

A Klubkártya érvényessége

Minden Klubkártya egységesen 2020. augusztus 31-ig érvényes.

Csatlakozás a programhoz

Az FK! Klubkártya rendszerhez Partnerként bármely kis-, közép-, nagy vállalkozás/vállalat/cég jelentkezhet, aki valamilyen terméket árul vagy vamalilyen szolgáltatást nyújt, és aki vállalja a Kedvezménykártya feltételeit. Jelentkezni az fk.klubkartya@gmail.com email-címen lehet. A Klubkártya programhoz bármikor lehet csatlakozni.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!