Connect with us

Póló Tájékoztató

Ahogy arról már sokan hallhattatok, egy érdekes és izgalmas projektbe vágtunk bele a T-shirt Shop partnereként: az idei szezontól kezdve NFL-tematikájú pólókat fogunk készíteni. A cég weboldalán már nyolc különböző dizájnú póló közül lehet választani, de ez csak a kezdet, ennek többszörösére szeretnénk növelni a kínálatot, illetve saját FK!-s dizájnnal is készülünk.

Régi célunk, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük az amerikai futballt és az NFL-t, melynek egyik leghatékonyabb eszközei a rajongói termékek. Emiatt korábban több NFL-es termékeket forgalmazó céggel is partneri kapcsolatba kerültünk. A T-shirt Shop viszont más, mivel itt nem csak a promótálásban, hanem a termékek megalkotásában is részt vehetünk, sőt: rajtunk keresztül Ti is részt vehettek benne! A cél az, hogy olyan dizájnok szülessenek, amik nektek tetszenek.

A T-shirt Shop saját grafikai stúdióval dolgozik, tehát az utolsó részletig velünk folyamatosan egyeztetve születnek meg a dizájnok. A cég saját pólónyomó üzemében készülnek a pólók, és magának az alapanyagnak a gyártását is folyamatosan ellenőrzik, hogy tényleg minőségi termékek készüljenek.

A pólók 100 százalék gyűrűs fonású, fésült pamutból készülnek, ezáltal ellenállnak a bolyhosodásnak és formatartóbbak, a tömegük 150 és 180 gramm között mozog. A nyomtatási technika a digitális pólónyomtatáson (DTG) alapul, ami egy tintasugaras elven működő textilnyomtatási technológia – ennek köszönhetően bármilyen grafikát rá lehet nyomtatni az adott pólóra.

Egy menüpontot is létrehoztunk az oldalon, ami a T-shirt Shop webáruházába visz, ahol a már elkészült dizájnok közül lehet választani. Ha bármilyen kérdés, észrevétel vagy ötlet van, azt nyugodtan jelezzétek nekünk kommentben vagy a fuzovelkifele@gmail.com emailcímen.

Továbbá szeretnénk jelezni, hogy a legalább három hónapja támogatói státuszban lévő Patreonjaink 40%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg az első pólójukat! (Aki szeretné igénybe venni a kedvezményt, írjon nekünk emailt és elintézzük.)

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!