Connect with us

Minden ami NFL

Johnnyt a pályára!

A TMZ (amerikai Blikk) szerint több Browns játékos is Johnny Manzielt szeretné a kezdőben látni Josh McCown helyett. Utóbbi agyrázkódása miatt Johnny Football volt a kezdő a Titans ellen a második fordulóban, ahol győzelemre is vezette a csapatot, míg McCown kettőből kettőt elvesztett idén. A Raiders elleni nem feltétlen az ő sara, hiszen nem játszott rosszul, de ha igazak a TMZ állításai, akkor lehetséges, hogy a csapat körülötte nem adott bele apait-anyait és Manziellel jobbak lettek volna.

CLEVELAND, OH - SEPTEMBER 20: Quarterback Johnny Manziel #2 of the Cleveland Browns scrambles from cornerback Coty Sensabaugh #24 of the Tennessee Titans during the second half at FirstEnergy Stadium on September 20, 2015 in Cleveland, Ohio. (Photo by Jason Miller/Getty Images)

 

A következő három idézet meg nem nevezett Browns játékosok szájából származik (továbbra is a TMZ állításait alapul véve):

 

“Johnnyt és Josh-t is szeretem, de ez el van baszva, ha Johnny beáll, jól is játszik és bebizonyítja a csapatnak, hogy ő a megfelelő ember erre a munkára. Frusztráló számára és a számunkra is, ha leültetnek egy játékost, aki jól játszik. Az edzőnek meg kell értenie, hogy elrontja az időzítést és az összeszokottságot a játékosok között és ez így el van baszva.”

 

“A csapat jobban játszik, amikor Manziel van a pályán. Én is jobban játszok, ha ő játszik. Nem válhatsz jobbá, ha nem játszol. Nyertünk, amikor ő játszott és az edzőnek meg kell bíznia benne úgy, ahogy Josh-ban bízik.”

 

“Amikor Johnny van a pályán, a védelemnek jobban kell figyelnie. Ő nem csak áll a zsebben, hanem játékokat csinál. Az edzőnek most kell változtatnia.”

In this Thursday, Aug. 13, 2015 photo, Cleveland Browns quarterbacks Josh McCown (13) and Johnny Manziel (2) warm up before an NFL preseason football game between the Browns and the Washington Redskins in Cleveland. McCown doesn't view Manziel as a threat, but as a teammate to teach. The veteran quarterback was signed by Cleveland to stabilize the position and help Manziel following his turbulent rookie season. So far, the plan has been flawless. (AP Photo/Ron Schwane)

 

Josh McCown azonban Mike Pettine teljes bizalmát élvezi és továbbra is ő a kezdő. Azonban ha ez továbbra is így megy tovább, ráadásul több Browns játékos csak félgőzzel fog teljesíteni emiatt, akkor vagy elveszti a teljes hitelességét Pettine a csapat előtt vagy berakja Johnnyt a kezdőbe.

 

Andrew Hawkins, a barnák elkapója egyébként teljes mértékben tagadta ezeket az állításokat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!