About the author

12 Comments

 1. 1

  ClayMatthews52

  Szerintem Peppers maradni fog még az utolsó évére. Gondolom teperni is fog azért, hogy legyen végre egy gyűrűje.

 2. 2

  Chester

  Nagyjából leírtad a gondolataimat, szóval egyetértek a poszttal.

  Én konkrétan akinek mindenképp szerződést adnék, az Crosby (meglepetés! :D), ő az egyetlen pótolhatatlan játékos az idei szabadügynökeink közül, ráadásul nem is “elit” fizetésért fog maradni gondolom, 4 milliónál magasabbra nem fog menni az összeg/év. Mindenki más vagy nem volt elég jó ahhoz hogy megtartsuk őket, vagy van megfelelő utánpótlásuk a rosteren, plusz ott a draft is. És, jövőre nagyobb szükség lesz a pénzre (a támadófal 3/5-e + Lacy is FA lesz a nagyobb nevek közül).

  – Haywardot én elengedném, annyira nem jó játékos, hogy 6-7 milliónál többet kelljen fizetni a szolgálataiért, na meg ott van #mynigga Randall, akire én – hiába a második féléves eléggé, khm, felemás játék – rábíznám a kezdő pozíciót.
  – Raji szerződése, ha tényleg Guionéhoz lesz hasonló, akkor támogatom, de lassan nem ártana új NT a csapatba (sok mockban azt írnak be 1/27-re), na meg ott van Ringo is.
  – Peppers szerintem maradni fog, 2017-ben lesz FA, amikor valószínűleg vissza is vonul, én nem strukturálnám át a szerződését a fent említettek miatt.
  – Tolzient sem feltétlen marasztalnám, oké hogy tapasztaltabb és talán jobb mint Hundley, de fogalmam sincs mennyiért maradna itt, mikor sok helyen reálisabb esélye lenne a kezdőbe kerülni.
  – Starks is mehet, amúgy is betöltötte a kritikus 30-at, és inkább egy újonc futót (esetleg Crockettet) erőltetném, hiába fontos egy jó cserejátékos. Használható RB-t amúgy is könnyebb találni hátul, és ugyanezt a sorsot szánnám Quarlessnek is, hacsak nem lehet apróért megtartani a balhéja miatt, bár én inkább egy új TE-t draftolnék. Jones szintén zenész, csak az ő posztjára még draftolnunk sem kell, annyian vannak.
  – Neal és Perry számomra egyáltalán nem bírnak olyan értékkel, hogy meg kelljen őket tartani, a drafton lehet találnánk náluk jobb opciót.

  Szóval, a jelenleg aktív rosterről (via ourlads.com) számomra távozók Hayward, Quarless, Tolzien, Starks, Jones, Kuhn, Barclay, Neal, Perry, Richardson (Raji, Quarless). Ugyan anno boldoltam egy FA igazolást, és McCarthy elég sejtelmesen nyilatkozott egy olyat, hogy idén meg fognak lepődni az emberek (bár szerintem csak terelt).

  Az nem kérdés, hogy ha lesz, akkor a védelmet kéne tolni, de számomra lenne egy opcióm a támadóoldalra is, méghozzá Ladarius Green, már ha teszteli a piacot. Elég gyors a méreteihez képest, nekünk meg pont egy anti-Rodgers kéne erre a posztra. :D Ami talán negatívum, hogy 63/37 az elkapás statisztikája, bár nem tudom milyen labdákat kapott. Na meg kérdés, hogy mennyiért lenne mozdítható, már ha a Chargers nem számol vele, amit kétlek.

  A védelembe meg első sorban ILB-t lehetne nézni FA-ről, esetleg DL-be valakit, de egyikre sem látok esélyt. Védőfalba elég drága mulatság lenne kezdőjátékost hozni, ILB posztra viszont lennének nevek (Lauriantis, Trevathan, McClain, Freeman), de szerintem lenne más csapat, akik nagyobb összegekkel is megkínálhatják őket, már ha egyáltalán FA-k lesznek. Szóval marad a draft, első 2-3 kört jó lenne a kezdőkre rááldozni (kivéve egy OL pick), a többivel meg feltölteni a keretet.

 3. 3

  petipajti

  starks hol lehetne kezdőfutó? főleg idén.

  jó eséllyel piacra kerül forte, ivory, miller, morris, esetleg foster, de én látok esélyt jamaal charles-ra is 3 acl után. és akkor még nem volt szó blount-ról, hillman-ről, powell-ről és ridley-ről. illetve doug martin és cj anderson sem írt még alá semmit, szóval akár még ők is elkerülhetnek új csapathoz. vastag idén futóposzton a szabadügynök piac, szerintem maradjon inkább a packersnél.

 4. 4

  Kopi3.14

  Kuhn egyszezonos szerződései nem olyanok, mintha elegánsan kínálná fel a csapat a visszavonulást?

  Más: mi az, ami hiányzik a csapatból? Évek óta stabil PO, a szurkolók rendre SB-be is várják, de számomra valami hiányzik. Egy szikra, egy utolsó apró mozaik, amit amúgy nem is kell látni. Mi az?

 5. 5

  ClayMatthews52

  hogy ne legyen ennyi sérült állandóan

 6. 6

  Chester

  Mindig más hiányzik. Valamikor egy jobb védelem, valamikor normális edzői húzások, valamikor a sok alapkezdő épsége, valamikor egyes játékos(ok) jó formájának állandósítása, és így tovább. Sose állandó probléma van, hanem valami beüt szezon előtt/közben, amitől oda az egész, pont ezért SB esélyes csapat minden év elején a Packers, mert papíron minden megvan hozzá.

 7. 7

  Kuuuuuhn

  Jó cikk én is hasonlóan gondolkoztam a távozókról és a needekről. Chester veled ellentétben szerintem Perry maradni fog a létszám miatt és én Quarless maradására is látok esélyt mert ha jól emlékszem Perillo is FA, így a draft előtt lenne egy TE a csapatban(a tavalyi talán 6. köröst nem számolva akit nem is tudom, hogy játszott-e). Ti mit gondoltok Masthayről? Szerintem idén nem volt jó,a kiváló punt coverage miatt nem hordták csak vissza a puntjait és ha jól emlékszem akkor a preseasonban egy undrafted punter is volt a csapatnál. Ha már special team akkor szerintetek mi lesz Brett Goodeval mert ő is FA és helyette beugrott az utolsó pár meccsre Rick Lovato akiről nem tudom megállapítani, hogy mennyire volt jó?

 8. 8

  ClayMatthews52

  Én Masthay helyett el tudnék képzelni mást, idén nem volt valami jó (persze nem tudok statokat).

 9. 9

  Kuuuuuhn

  A mock draftokban én is szinte csak NT látok,de tavaly is mindenki ILB-t várt első körben végül meg a negyedikben érkezett. Ha jól emlékszem a kezdő OL-ból valaki első körös a többiek mind a negyedik körben vagy az után érkeztek úgyhogy én azt még később várok mint Te,de a Packersnél sose lehet tudni, hogy ki a BAP és kit választ TT. A drafton lévő TE-ről tudsz valamit mondani? Hunter Henryt olvasom sok helyen de utána ennyire nem jó ez a class vagy én siklottam át a cikkek felett?

 10. 10

  katonadani

  tényleg nem jó idén sem a TE class, sok középső körös prospect, plusz Henry, aki második körös

 11. 11

  Chester

  Nem ismerem a TE classt, Henry tényleg kiemelkedik a többi közül. Csak a FA kapcsán írtam Greent, meg amúgy is kéne valami gyorsabb TE. A combine alapján nekem Thomas Duarte és Ben Braunecker tetszik erről a posztról, de ezek csak számok.

 12. 12

  Kuuuuuhn

  Köszi

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team