Connect with us

Hír

Randy Gregory 4 meccset pihen

Randy Gregory, a Cowboys tavaly draftolt passzsiettetője 4 meccs eltiltással kezdi a 2016-os idényt tiltott szerek használata miatt. Gregory még tavaly a Combine-on bukott meg először fű miatt, a mostani büntetés pedig a liga szabályzata szerint azt jelenti, hogy azóta ez már a harmadik bukott tesztje, ami így szűk 1 év leforgása alatt elég soknak tekinthető.

 

Nebraska defensive lineman Randy Gregory celebrates after being selected by the Dallas Cowboys as the 60th pick in the second round of the 2015 NFL Football Draft,  Friday, May 1, 2015, in Chicago. (AP Photo/Charles Rex Arbogast)

 

Itt üt vissza a Jerry Jonesnak és a Cowboysnak az a szellemisége, miszerint balhés, problémás játékosokat is draftolnak illetve szerződtetnek. Gregory top10-es tehetségnek számított – ha félre rakjuk a bukott drogteszjét -, így viszont a második kör végéig csúszott (60. választás). A fiatal játékos sérült is volt idén egyébként, az első heti bokasérülését követően csak a hetedik héten térhetett vissza, de csak a tizedik héten regisztrált először szerelést, összesen van 11 tackle-je rövid karrierje során. Ennél jóval többet várt tőle a Cowboys már első évében is, most pedig a másodikban a szezon negyedét kihagyja, így Jerry Jonesék elgondolkodhatnak azon, hogy mennyire éri meg új esélyt adni a problémás játékosoknak.

 

Gregory esete negatívan hathat olyan játékosokra az idei Drafton, mint például a pass rusher Noah Spence, akit kicsaptak az Ohio State egyetemről hasonlóan tiltott szerek használata miatt. Spence első körös tehetség, valószínűleg az első kör első felébe tartozna, ez viszont sokkal visszavetheti értékét.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!