Connect with us

Hír

Rövidhírek

A Bucs már ki is vágta Connor Barth rúgót, akinek a helyére érkezett a második körben Roberto Aguayo.

 

NFL: AUG 16 Preseason - Dolphins at Buccaneers

 

A Jaguars nem élt a 2013-as 1/2-es tackle Luke Joeckel 5. éves opciójával, míg a Chiefs lehívta az 1/1-es Eric Fisherét. Nem lett továbbá lehívva az előzetes várakozásoknak megfelelően DJ Hayden (CB, Raiders), Sylvester Williams (DL, Broncos) és Matt Elam (S, Ravens) opciója, ellenben Ziggy Ansahé (DE, Lions) igen.

 

“Ha nem játszok jól jövőre, akkor nem érdemlek hosszú távú szerződést” –  nyilatkozta Kirk Cousins, a Washington Redskins franchise taggelt irányítója.

 

A Klippel-Trenaunay szindrómával diagnosztizált 11 éves kisfiú, Noah egyetlen kívánsága az volt, hogy találkozhasson kedvencével Cam Newtonnal. A Kívánj Valamit Alapítvány segítségével az álma valóra vált:

 

 

Carson Wentzet, az Eagles új irányítóját megkérdezték, hogy mit tud csapattársáról, Sam Bradfordról. “Természetesen tudom, hogy 1/1-es volt, és a Ramsnél volt korábban, de be kell, hogy valljam, sokszor nem láttam játszani. Én ugyanis olyan irányítókat szoktam nézni videón, mint Brady, Manning vagy Rodgers.”

 

A Tennessee Titans baloldali tackle-je, Taylor Lewan egyértelművé tette, hogy nem bosszantja különösebben az, hogy a csapat az első körben felcserélt a tackle Jack Conklinnért: “Én left tackle vagyok, nem pedig right tackle”. Abban az esetben viszont, ha a fal másik oldalára tennék az amúgy jól játszó Lewant, nem biztos, hogy szó nélkül hagyná és ne pedzegetné meg az elcserélését.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!