Connect with us

Hír

Rövidhírek

A Bucs már ki is vágta Connor Barth rúgót, akinek a helyére érkezett a második körben Roberto Aguayo.

 

NFL: AUG 16 Preseason - Dolphins at Buccaneers

 

A Jaguars nem élt a 2013-as 1/2-es tackle Luke Joeckel 5. éves opciójával, míg a Chiefs lehívta az 1/1-es Eric Fisherét. Nem lett továbbá lehívva az előzetes várakozásoknak megfelelően DJ Hayden (CB, Raiders), Sylvester Williams (DL, Broncos) és Matt Elam (S, Ravens) opciója, ellenben Ziggy Ansahé (DE, Lions) igen.

 

“Ha nem játszok jól jövőre, akkor nem érdemlek hosszú távú szerződést” –  nyilatkozta Kirk Cousins, a Washington Redskins franchise taggelt irányítója.

 

A Klippel-Trenaunay szindrómával diagnosztizált 11 éves kisfiú, Noah egyetlen kívánsága az volt, hogy találkozhasson kedvencével Cam Newtonnal. A Kívánj Valamit Alapítvány segítségével az álma valóra vált:

 

 

Carson Wentzet, az Eagles új irányítóját megkérdezték, hogy mit tud csapattársáról, Sam Bradfordról. “Természetesen tudom, hogy 1/1-es volt, és a Ramsnél volt korábban, de be kell, hogy valljam, sokszor nem láttam játszani. Én ugyanis olyan irányítókat szoktam nézni videón, mint Brady, Manning vagy Rodgers.”

 

A Tennessee Titans baloldali tackle-je, Taylor Lewan egyértelművé tette, hogy nem bosszantja különösebben az, hogy a csapat az első körben felcserélt a tackle Jack Conklinnért: “Én left tackle vagyok, nem pedig right tackle”. Abban az esetben viszont, ha a fal másik oldalára tennék az amúgy jól játszó Lewant, nem biztos, hogy szó nélkül hagyná és ne pedzegetné meg az elcserélését.

 

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Leonidasz007
Leonidasz007
2016-05-03 10:12

Sylvester Williams opciójánka le nem hívása, azért nem éppen várakozásoknak megfelelő. Egyrészt azért ő egy átlagos, vagy annál jobb szintet hozott legtöbbször, másrészt pedig nicns utodja abszolút.

renningan
renningan
Reply to  Leonidasz007
2016-05-03 11:19

Amikor írtam a posztot az 5. éves opcióról, akkor három csillagot adtam neki, szóval 50-50%-ot. Engem annyira nem lepett meg, mert nose tackle, 6,7 milliót pedig nem nagyon szoktak egy korrekt nose tackle-nek adni.

Most annyiban módosítom az álláspontom, hogy jövőre 67 millió dollárnyi szabad helye lesz a Broncosnak. Ebből nyilván lejön majd kb 20-22 millió Von Miller új szerződése matt, illetve Emmanuel Sanders és Brandon Marshall is elvisz belőle első évükben 10-12 milliót – gondolom. Tehát alapvetően bele fért volna még Williams.

De jövőre elég jó lesz a DT piac ismét, szerintem vagy megegyeznek egy évi 5 millió körüli összegben, vagy hoz Elway valaki FA-t.

Leonidasz007
Leonidasz007
Reply to  renningan
2016-05-03 12:01

Igen, emlékeztem rá, hogy 3 csillagot kapott. Az korrket is. és valóban nem érne meg madnem 7 milliót, de sztem akkor is fura hogy nem hívták le, így hogy nem jött senki a draftoin.

Gábor
Gábor
Reply to  Leonidasz007
2016-05-03 22:50

De érkezett Phil Taylor aki amig a Browns Nose Tacklenek használta nem us volt rossz csak 3-4 endnek volt alkalmatlan ha jól emlékszem.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x