Connect with us

Minden ami NFL

A legrosszabb 5 irányítószerződés

Az irányítók az NFL-ben olyanok, mint a pizza: a rossz is elég jó. Persze vannak kivételek, de ha az embernek már van egy közepesnél jobb irányítója, foggal-körömmel ragaszkodik hozzá, mert még mindig jobb, mint egy Brandon Weeden. Ez pedig azzal jár, hogy olyan irányítók kapnak hatalmas szerződéseket, akik arra egyáltalán nem szolgáltak rá.

 

5. Colin Kaepernick, San Francisco 49ers

 

Kaep szerződése a legkevésbé rossz a listán szereplő irányítók közül, leginkább azért, mert legkésőbb jövőre kivághatják. Az idei szezont is beleszámolva öt évig van még érvényes szerződése és ez idő alatt átlagban 19,1 millió dollárt keresne, ami nyilván nem arányos a kilenc meccsen dobott 6 TD – 5 INT kombinációval. Ráadásul már nem is ő az egyértelmű esélyes a kezdő pozícióra, hanem egy bizonyos korábbi első körös bust, Blaine Gabbert. Az, hogy Kaepernick szerződése mennyire rossz, jól mutatja, hogy egy 2,3 milliót kereső irányító fogja őt kiszorítani.

 

colin

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!