About the author

35 Comments

 1. 1

  EdgarAllanPoe

  Báró Joe Flacco egy olasz csődör, és ELIT IRÁNYÍTÓ, ráadásul szapora is! Na jó, lehet hogy nem egy Rodgers, de mindent tud, amit egy elit irányítónak tudnia kell. A legjobb karja van a ligában, nem sérülékeny, okosan vállal kockázatot, és nem akar sztár lenni – ellenben sztárt tudott csinálni pl Jacoby Jonesból, vagy épp Torrey Smithből, vagy akár Kamar Aikenből, akik azért nem az elkapók gyöngyei . Igaz, olykor becsúszik egy-egy vállalhatatlan meccs, de azt se szabad elfelejteni, hogy többnyire borzalmas O-koordinátorokkal hozta össze a sors (Trestman, Cameron, rátok nézek, hogy égnétek a pokol tüzén). Lehet, hogy nem érdemel ekkora szerződést, de azért a legrosszabbnak minősíteni a kontraktusát (Kaeperniké előtt, aki kifejezetten ROSSZ irányító gigafizetéssel) elég blőd, és picit elfogult…

 2. 2

  redbull76

  Azzal nem is lenne gond ha a szerzödes lenne mindig lefikazva. Arrol nem ö tehet ha olyan hülyek hogy ennyire megfizetik. Itt folyamatosan le van irva, hogy Flacco az egyik legszarabb iranyito az egesz NFL-ben, milyen szarok a statisztikak stb.De milyen lenne a stat.-ja ha nincs soha kinek dobalni? Most is lesz egyedül Smith sr. kb 40 eves, meg a többinek van összesen 10 TD-je. Akkor hogyan kellene 35 TD meg 4000+ összehozni? Romo folyamatosan szopkodva van. 1-2-szer volt 12 ev alatt rajatszasban: Akkor hogy lehet , hogy Ö annyira kurvajo?

 3. 3

  katonadani

  Bradford szerződése hol rossz? Egy évre adtak neki 18 (22) milliót, kevés halott pénzzel elküldhető. Ez egy tök jó szerződés, ha csak azt nézzük és nem a teljesítményhez viszonyítunk. Ezek alapján Kaepernické sem akkora blődség, mert tőle is viszonylag olcsón – a szerződés teljes tartalmát nézve – meg lehet szabadulni minden évben. És ilyen alapon Foles szerződése sem faszság, mert amikor azt hitték hogy egy normális irányító, akkor jó deal volt. Persze nem az, de hát ezt a Rmsnél nem fedezték fel.

  Brees szerződése és folyamatos strukturálása nem tudom hogy maradhatott ki például

 4. 4

  renningan

  Mint szerződés, az övé a legrosszabb. Ez nem elfogultság, hanem objektíven védhető álláspont:

  – egyrészt nem elit irányító. Jó karja van és kész. Jacoby Jonesnak egy igazán jó meccse volt, pont a Super Bowlon, kijött a lépés. Egész karrierje alatt, mint elkapó, nem mutatott szinte semmit. Torrey Smith pedig nem egy rossz elkapó, ellenben Aquan Boldin vagy Steve Smith kifejezetten közel elit, és ha valakik sztárt csinálnak, azok inkább ők. Az, hogy nem bír 4000 yardot dobni, még ráfogható arra, hogy nem akar nagy sztár lenni (amit én nem hiszek). De a rossz passer rating, az átlagos pontosság, a rengeteg INT és az idegenbeli bukdácsolás azért nem egy elit qb ismérvei.

  – a 25 millió nagyon sok. Ennyit egyik játékos sem ér jelenleg. A regnáló MVP Cam NEwton 20 millió körül keres, Russel Wilson szintén. Tom Brady, Aaron Rodgers vagy Big Ben megint, +/- 1-2 millió. De ez még oké, Flacconál is elnézném a 20-at. De a 25 az túl sok és ez a csapatépítés rovására meg, mert lesz olyan év, amikor 28 milliót vesz el a sapkából.

  – Colin, Bradford vagy Foles szerződése azért van kevésbé borzalmasnak osztályozva, mert azokból ki lehet lépni és kevesebb összegről szólnak. Kaepernicket jövőre a szerződéséhez képest szinte ingyért el lehet küldeni, Bradford nagyon mellé ment, de amikor kapta a szerződést, még nem volt biztos az 1/2 és egy év szopás után ki lesz vágva. Foles pedig maga a nonszensz szituáció miatt került fel, hogy úgy kap 8 millát, hogy nem is játszott érte. Amúgy az a 8 milla nyilván nem 25.

 5. 5

  renningan

  Flacco akkor sem dobott túl sokat, amikor éppen lehetett volna (T. Smith, Boldin, Pitta, Rice azért nem volt egy rossz névsor). Egyébként nem mondtam, hogy a legszarabb, nálam az átlag fölöttiek között van, mondjuk top15-be befér. De az nem 25 millió.

  Romo meg nagyon megosztó. Annyi biztos, hogy nélküle végképp sehol nem lenne a Dallas.

 6. 6

  renningan

  Bradford szerződése ott rossz, hogy fizetnek 22 milliót egy olyan irányítónak, akit jövőre kivágnak, mint a szart. Persze tudom, nem az én pénzem, de ez nálam nem nagyon jó biznisz. Főleg, ha még úgy is játszik, ahogy szokott. Tehát:

  – 22 millió kuka
  – kvalitásai alapján 10-et sem ér
  – mindezt azért, hogy Wentz padozhasson, amit amúgy megtehetett volna Chase Daniel mögött is fele annyiért

  Az egész szerződés azért nem 2. mondjuk, mert akkor még nem tudták, hogy lesz Wentz.

  Foles szerződését leírtam, azért szar, mert úgy keres 8 milliót, hogy nem is fog játszani jó eséllyel. Másrészt pedig a Rams tavaly hosszabbított vele, miután szar volt egy fél szezonban az Eaglesben. Harmadrészt pedig a szerződések milyensége mostantól érvényes, papíron Flacco is csak 22 milliót keres, csak addig struktúrálták, míg 25 lett belőle. Persze megint nem az én pénzem, meg csak 8 millió, de ez kb a totális bust/bukta/szar szerződés kategória.

  Kaepé tényleg nem akkora blődség, ezért csak az 5. de le is írtam, hogy bár idén be kell nyelni 15 millát, jövőre simán kivághatják. Attól még nem egy jó biznisz megint vagy 20 millát elbukni a semmiért.

  Brees szerződése pedig azért nincs a listán, mert Brees egy kikurt elit irányító, aki csak azért nem dobott megint 5000 yardot, mert sérült volt egy meccseb. Emellett 68%-osan passzol, 33-11 a TD-INT aránya és 101-es a passer ratingje. Persze, a 30 millió kurva sok, de egyelőre semmi ok nincs azt feltételezni, hogy ne dobna megint 5000 yardot és lenne elit formában. Van azért különbség, ha a minőséget fizetik túl, vagy a középszert.

  Az viszont érdekes, hogy senki nem hiányolja Osweiler szerződését :D

 7. 7

  EdgarAllanPoe

  Ok, akkor próbálkozom tovább, mint Flacco fogadatlan prókátora.
  – ha nem is elit, elitközeli. Jacoby igenis, jó mélységi célpont volt a Ravens SB-évében, a döntő csak hab volt a tortán (az egész szezonban voltak szép megmozdulásai, csak egy példa, a Denver elleni AFC-döntő). Torrey Smith egy dolgot tud igazán, gyorsan futni – tényleg nem egy rossz elkapó, de SF-ben közel sem mutatta azt, mint Flaccónál.
  Flaccónak egyébként kevés eséllyel lesz 4000 yard közeli szezonja, a körülmények miatt. A SB óta (mikor megkapta az első szupernagy szerződését) a következő történt:
  – Kivágták Flacco körül a fél csapatot 2013-ban, csapatépítés címen (Boldint egy 6(!) körös pickért küldték SF-be)
  – Caldwellről kiderült, hogy ez rohadtul nem az ő offense.
  – Matt Birk visszavonult.
  – Oher kitalálta, hogy elfelejt játszani.
  – A fos blokkolási sémák miatt a futójáték nullára esett vissza, de ehhez képest a passzjáték meg nem volt kitalálva, hozzátéve, hogy egy Yandán kívül relatíve fos fal volt Flacco előtt.
  Ebből lett egy 8-8-as szezon.
  Aztán 2014-ben jött Kubiak, összerántotta a támadószekciót, és Flacco megint jól játszott. Ráadásul Kubiaknak köszönhető, hogy a kikukázott Forsett szarér-hugyér megfutotta élete szezonját.
  2015-ben pedig elment Kubiak, meglehetősen fos fal került Flacco elé, a vakoldalát egy UDFA védte, mert az agyonajnározott Monroe folyamatosan sérült volt, és amikor játszott, abban se volt köszönet. Eközben minden épkézláb ember lesérült Flacco előtt, nem voltak elkapói, nem volt futója, nem volt fala, és végül őt is leütötték egy szalagszakadás erejéig.
  Szóval lehet, hogy a szerződése szar, és nem érdemel ennyit (az előzőt átstrukturálták, valószínűleg ennek is ez lesz a sorsa, nagyon várható, hogy ez történik majd), de ár-érték arányban messze nem ér első helyet.
  Komolyan, srácok, én bírlak titeket, és meglehet, elfogult vagyok kicsit, de a Ravenst szerintem ezen a portálon meglehetősen mostohán kezelik.

 8. 8

  Bence

  Kicsit meglepődtem, hogy Cutler szerződése nem került be, nem fut valami fényes szezonokat (a tavalyi inkább önmagához mérten volt jó(nak mondható) ). Persze nem bántani akarom, hiszen mióta NFL-t nézek védem, de a 126 millás szerződését még ő sem hozta vissza, évek óta nem volt PO-ban és lássuk be, elég sérülékeny is.

 9. 9

  redbull76

  Persze itt most a szerződésről volt szò, ami szerintem is a legszarabb. De pontosan a szerződése miatt nincs reàlisan megitélve a teljesítménye. Amiòta ott van8/6 ràjàtszàs, SB, +2 konf.döntő. Meg 2 éve is ki tudja mi lett volna ha nem ùgy alakul a Patriots ellen. Minden évben màsik OC. Ok pont most nem de előtte mindig. Tehàt összefoglalva kb 5-en értek el többet nàla az utóbbi években. Ennek ellenére nàlam is csak a 10-12. helyre jön be. Szerintem ez a realitàs ,tùl is van fizetve, de egyes szerkesztők szerint Hoyer-Dalton-G.Smith szinten van, ami azért röhej.

 10. 10

  renningan

  Oké, hogy Flacco elit vagy nem örök vita az NFL-ben, még Trump is megszólalt az ügyben :D Szal ezt inkább hagyjuk :D

  Viszont az utolsó mondatoddal nagyon nem értek egyet. Tavaly például – ciki vagy sem a végeredmény miatt – de a Ravenst hoztuk ki a legjobb kerettel rendelkező csapatnak. Én kifejezetten sokat foglalkoztam Ray Rice-szal is, de nem hiszem, hogy a kelleténél jobban ellene lettem volna és akkor is inkább az NFL-t szidtam. Illetve portrét is írtam többek között Dumervilről, meg a Suggsszal alkotott Baltomore-i pokolról :D Igaz, speciel Suggst nem szeretem és nálam Flacco nem elit. De nem gondolom, hogy bármelyik csapatot negatívan kezelnénk – egyszerűen a negatívum jobban megmarad és jobban fáj az adott csapat szurkolójának :)

 11. 11

  makosteszta

  Háát, ha már így szóba hozod, én gondoltom Brockra, de aztán rájöttem, hogy Te nyilván nem fogod rárakni :D Amúgy Osweiler szerződtetésével a legnagyobb gond nem a fizu, hanem hogy 4 évre szól. ami egy lényegében bizonyítatlan qb-nak nagyon nagy luxus és lutri. Kirk kapitány is nem véletlenül kapott taget. Tudom, ez Osweiler-nél nem volt opció, de akkor lehetett volna 1+1, vagy esetleg 2+1 éves a szerződése.

 12. 12

  redbull76

  Akkor maradt volna Denverben

 13. 13

  renningan

  Remélem nem rám gondolsz :D nyilván nem

  MEghalt a nyomi diszkász, de leírom megint :D a második mondatoddal nagyon egyet tudok érteni. Például Ndamukong Suh is le van írva, pedig a legjobb játékát hozta idén egy szar dolphinsban. De mivel nincs 20 sack csak 20 milliós fizetés, ezért mindenki az alapján ítéli még.

  Szal, tény, Flacco megítélésén sokat ront a magas fizetése, ami még rosszabb lesz a folyamatos átalakítások miatt. Nem is értem, miért növeltek rajta, amikor amúgy is egy pocsék szezonon vannak túl, és így sincs pénzük a legjobbjaikat megtartani (ugye pont Osemele miatt akartak pénzt felszabadítani, ami nem sikerült, de cserébe a jövőben még nehezebb lesz)

 14. 14

  renningan

  Ja, valszeg akkor marad.

 15. 15

  renningan

  Többször is írtam, hogy nem tartom Osweilert olyan jónak, amekkora fizetést kap. Én a szerződését azért gondolom jónak, vagy legalábbis ésszerűnek, mert még mindig jobb, mint abban bízni, hogy Hoyer vagy Weeden megtanul játszani.

  Ha Osweiler bebizonyítja, hogy nem tud többet náluk, akkor jövőre jó eséllyel dobogós lenne a szerződése. Másik, pedig jó hogy említed Cousinst, ugyanis erősen agyalok rajta, ha írok egy top5 legjobb qb szerződést, hogy neki is helyett kellene szorítani rajta :)

 16. 16

  EdgarAllanPoe

  Trump? Nem is tudtam :D Gyorsan meg is lestem, ez az egyetlen dolog, amiben egyetértek vele :D (Persze gondolom, ha Harbaugh nem lenne a legelvetemültebb trumpista republikánus, a jó Donald sem lett volna ilyen kedves :D)
  A többihez: igen, valószínűleg igazad van, és én fújom fel. Mondjuk a tavalyi keretértékelőtökkel nem értettem egyet, éreztem, hogy itt baj lesz :(

 17. 17

  renningan

  Nem a teljes szerződést, hanem a hátralévőt vettem figyelembe. Cutler nélkül a Bears sehol sincs és Adam Gase alatt kifejezetten jó volt. Másrészt csak 17 milliót keres idén, valamint van még 2 millió garantáltja. Igazából ez kevesebb, mint amennyit Kaepernick vagy Bradford kóstál, jövőre szinte dead money nélkül elküldhető és az említett két irányítónál azért bőven jobb. Ráadásul 2017-ben csak 16 milliót keres, ami azért QB fizetésben középmezőny alja inkább, tehát a hátralévő fele a szerződésnek elég barátságos.

 18. 18

  renningan

  Mi sem ezt vártuk, elhiheted :D Az meg elv, hogy a lehető legobjektívebbek legyünk és a véleményünket alátudjuk támasztani. Persze vannak véleménycikkek is, részben ez is az, de ha másra nem, egy jó kis oda vissza érvelésre jó. Kifejezetten örülök, hogy így sikerült, rég nem volt ekkora aktivitás :)

 19. 19

  Bence

  Jaaa, így már teljesen más :) A “Cutler nélkül a Bears sehol sincs” dologban egyetértek, bár McCown elég jó szezont futott 2013-ban Cutty backupjaként, a másik pedig, hogy vele se voltunk az elmúlt években szinte sehol. Amúgy ezek szerint nem is olyan rossz a szerződése, mint az elsőre tűnt 2014-ben.

 20. 20

  redbull76

  Nem Ràd, te vagy az egyetlen nem Ravensellenes.Azért le lehetett volna Osemelével először tisztàzni a dolgokat, és akkor meg lett volna spòrolva ez az egész hosszabítàs. Flacco 3 év mùlva szépen alàírt volna 34 évesen 13-15 m$/év egy 3 éves szerződést.Mindenki boldog lett volna. Így most évekig nem lesz rendes csapat.

 21. 21

  renningan

  Akkor azért neccesebb volt, de pont a necces része múlt el azóta :D nekem meg lassan már folyik a szemem a sok memorizált szerződésadattól :D szerintem megyek is lefekszek :D

 22. 22

  renningan

  Én is ettől félek, a Lionst pl a Megatron szerződés tette sokáig a sírba karöltve Suhéval. Bár ott volt más egyéb gebasz is a csapattal, de akkor is rosszul nézett ki, hogy ilyen 40 millákat foglalnak el ketten :D Mondjuk valahonnan innen ered az érdemtelen nagyszerződések iránti ellenvetésem. ÉRtem én hogy Megatron, de hogy 5 millával többet keressen mint bárki más a poszton, az azért nonszensz. Suh dettó ilyen volt.

  Amúgy köszi :D elárulom, voltam már én Ravens ellen lázítónak is nevezve, azt hiszem, mert Suggs Blount elleni durvaságáról írtam egy cikket vagy hírt, már nem emlékszek. :D ami amúgy tényleg csúnya volt, de hát semmi bántó szándék nem volt benne részemről :D Nem is cél amúgy, hogy vitát provokáljak/provokáljunk.

  Annak viszont örülök, hogy lett egy kis kulturált vita a poszt alatt. Hiányzott már egy kis pörgés a holtszezonban :)

 23. 23

  Bence

  Jó éjt, köszi a beléfeccölt melót a posztba :)

 24. 24

  Leonidasz007

  Ez mi?? Ki tartja itt Flaccot HOyer-Dalton-G.Smith szinten?? ezt soha nem hallottam senkitől. Dani az utobbi időben igencsak Dalton párti lett szal az az egy talán igaz, de hogy hoyert és G.smitht ő se tartja a közelébe az is biztos. Inkább az lett megszokás hogy a kommentelők ránk fogják h nem vagyunk ravens pártiak mert nem várunk csúcsszezont a ravenstől, ami az elmúlt év fényében nem is várható (tudom sok sérülés) Én tavaly pl sima AFC North győzelmet jósoltam nekik, vissza lehet nézni, Jimboy folyamatosan Flaccoról áradozik. Soha nem szoltam le flaccot, renningan se ahoyg alább irod, jimboy esélytelen. Ki az aki lenézte a ravenst vagy Flaccot akkor? A joslos posztokban viszsa lehet nézni mondom ki mit gondolt roluk. Tavaly nyilván szarabb meccseik után leirtuk h ez vállalhatatlna Volt, de hat nem Volt az? Flacco amugy sztem egy jó, de nem elit irányitó, aki kb 10-15 közt van a ligában ez sztem nem egy lehúzó álláspont. SZal várom mi alapján gondolsz/gondoltok ilyeneket.

  Közbe eszembejutott hogy a pozicios rangsorbol közösen is őket hoztuk ki SB nyertesnek, szal nem kicsit a ravens szurkolok érzékenységét kéne megvizsgálni?

 25. 25

  katonadani

  érdekes, mert többször megkaptuk már, hogy ravenses oldal vagyunk :D mondjuk legtöbbször még a bácsik idején, de tényleg, a tavalyi pozíiós rangsor alapján is nehezen lehet azt állítani hogy ravens-ellenesek vagyunk. Szerintem legalábbis, aztán lehet kifelé máshogy jön le valamiért

 26. 26

  katonadani

  én is szeretem leírni Bradfordot hogy szar, mert hosszú távon tök esélytelen, hogy elérjen vele bármit is a csapat. De azért annyira nem szar, ha egészséges lesz és tényleg jó lesz a védelem ahogy mindenki várja, kb nulla offense-szel is ellubickolhat 7-8 győzelemig. Szerintem erre az egy évre teljesen logikus volt kifizetni neki ezt a 18 milliót (22), mert akkor még nem volt se Daniel, se Wentz, kellett egy biztonságos opció, amivel a víz felett tartja a csapatot a vezetőség.

  Sokat kért persze, kicsit sokat is adtunk, de ez éves átlagban a 18. legnagyobb QB fizetés, ami teljesen a helyén is van és csak 1 évre szól. Nem értem hol itt a hiba. Mögötte a nem-újonc szerződésen lévők közül csak a Palmer-Dalton-Alex Smith trió van, akit amúgy elé sorolhatnánk

 27. 27

  katonadani

  Daniel az évi 7 milliójával egy erős backup szerződés, Bradford bármikor megsérülhet és be akkor kell ugrania. Persze nem a legjobb szerződés, de azért a legrosszabbak közé erős lenne berakni szerintem.
  Fitzmagic max 1-2 évre jó már és upside nincs benne, ez pedig nagyon fontos, mert az edzők szeretnek olyannal dolgozni, akin lehet fejleszteni. Persze Osweiler sokat kapott de szerintem inkább ő évi 18ért mint Fitz évi 14ért pl.
  Big Ben pl ’14-ben és ’13-ban is minden meccsen kezdett, tavaly hagyott ki négy meccset, Romo azért tavaly csak 4 meccset játszott és 2 éve is season-endig sérülése volt, még ha az a végén is jött a szezonnak. Szerintem nem kérdés, melyikük a sérülékenyebb/strapabíróbb.
  A tagelés azért volt jó, mert így megúszták, hogy esetleg idén szar lesz és akkor nem fektettek bele évi 20 milliót 5 évre pl. Ha meg jó lesz, akkor örül mindenki, megadják neki ugyanúgy ezt a 20 millió körülit és tudják, hogy van egy jó QB-juk. Ha közepes lesz persze az egy rossz eset, de ezt nehéz lenne kivédeni bárhogy is

 28. 28

  Kopi3.14

  Itt a Ravens fanok rendre az égig szopják Flaccot, ha valaki ellent mer mondani, azonnal Ravens ellenesnek van kikiáltva. Könyörgöm, egy rettentő inkonzisztens irányító, aki egy HoF teljesítmény után G. smith legrosszabb napjait idéző meccset képes letenni. Szép és jó abba kapaszkodni, hogy milyen mutatója van rájátszásban, csakhogy ha megnézzük, egyedüli tényleges elit teljesítménye akkor is csak az SB győzelem idején volt elit. Azon kívül még két meccs és kifújt. Pontossága ráadásul igen halovány PO-ban is. Vagyis nem elit. Ami viszont valahogy a ravens fanok fejében úgy jelenik meg, hogy egyből kutyaütőnek van nyilvánítva. Nem az, az átlagnál tényleg jobb, de nem elit.
  Ami viszont megfigyelhető még, a szerkesztők pont a Ravens felé húznak inkább kissé, többet foglalkoznak a csapattal, pozitívabb a véleményük, rájuk tesznek, mondjuk a Steelersszel összevetve. Csak valahogy a vasas drukkerek nem sírják tele a e miatt a kommentszekciót.

 29. 29

  Kopi3.14

  Big Ben szerződése nem volt érdemleges említésre sem? A részleteket teljesen nem ismerem, de a majdnem 100% garantált nekem nem egy jó konstrukciót jelent.

 30. 30

  redbull76

  Nem emlékszem, hogy valaha is írtam volna , hogy Flacco elit. De el kell, hogy ismerjétek, van 1-2 csapat és jàtékos akivel szemben kritikusabbak vagytok, és van aki bàrmennyire szar akkor is ő legjobb szerintetek. Én nem szoktam minden ravens-cikk utàn itt kàrogni hogyha igazatok van. Sőt, tavaly is írtam amikor kihoztàtok győztesnek, hogy ez hülyeség. Úgyhogy ezt mist màsnak kellett volna írnod.

 31. 31

  redbull76

  Szàndékosan tùloztam a hasonlítàsnàl. Akkor ezekszerint hasonlòan vélekedünk Flaccoròl. Az is igaz, hogy a sérülésig is szar volt, ha véletlenül nem ,akkor meg a védelem engedett 30+pontot.Természetesen nem àllt szàndékomban senkit megbàntani, de akkor is az az érzésem, nem mindig van meg a szükséges objektivitàs. Említetted a SB jàtékot. Lesz idén is? Érdekes volt, màskérdés hogy semmi köze nem volt a valòsàghoz. Jò lenne majd làtni, hogy màsodszorra bejön-e a dolog.Na remélem ezért nem leszek letàmadva, semmi rosszindulat nincs bennem. Kösz

 32. 32

  katonadani

  Danielhez: egy erős backup szerződés azt írtam, persze az ilyen senkiházi Mallettek szarul keresnek, mert láttuk hogy szarok :D Jó, Danielt nem láttuk még, de Pederson vágja mert vele dolgozott és amúgy mindenki imádja aki dolgozott vele, csak Brees meg Alex Smith voltak előtte. De legyen úgy, hogy nem látjuk a pályán, mert az azt jelenti hogy idén Bradford, jövő évtől meg Wentz lesz a kezdő és senki se sérül meg :)

  Fitznél aki idősebb és kezdő, az mind sokkal jobb. Ő nagyon limitált játékos azért

 33. 33

  katonadani

  pozíciós rangsor a podcastben fut idén, de tanulva a tavalyiból, rájátszást nem csinálunk, csak a csoportban mondjuk meg kinek a legjobb a kerete. A felén túl vagyunk, itt vissza lehet őket hallgatni:
  https://fuzovelkifele.com/category/podcast/

 34. 34

  katonadani

  csak sérülésre garantált a nagy része a szerződésnek, egyébként nem, szóval attól még ki lehet vágni a maradék év*6,2 millió elosztott aláírási bónuszt bent hagyva halott pénzként. Szóval utolsó évére 6,2 millió halott pénzzel elküldhető, 2018ban 12,4-ért.

  De egyébként valóban nem tökéletes struktúra, ellenben nagyon egyszerű, mert ha megtartod, akkor kifizeted neki az alapfizetést, az aláírási bónuszt meg elosztottad 5 évre. Utolsó két évére van még 5-5 millió roster bónusza

 35. 35

  malkav

  Mielőtt megint jönne az általánosítás és hogy milyen hiperérzékenyek a Ravens szurkolók, Nem teljesen értek egyet azzal, hogy Flacco szerződése behúzta az 1. helyet, de nem hiszem hogy nem voltatok objektívek.

  A Flacco mostani hosszabbításának az volt az értelme, hogy a 28-30M következő évi hiteket kicsit leadják, egy pár éves hosszabbítással. levitték évi 24-25 környékére, ami szerintem kicsit több mint kellene , inkább 22M lett volna nálam reális. Mindegy!

  Az általam feltételezett reális számot nézzük, akkor évi szinten kb 2-3M plussz cap lenne, ha erős túlzással 18M elfogadható fizetésnek tartunk akkor plussz 7M cap lenne.
  2-7M cap kb. 1-2 jó/közepes kezdőre lenne elég, hát nem emiatt fog bedőlni a roster. Főleg úgy, hogy mi jellemzően nem szerződtetünk hypersztárokat, a posztján elit játékos akkor jön szóba, ha már elég öreg.(Weedle, Doom).

  Amiért nem voltunk mostanában jó csapat, azt nem Flacco szerződése, hanem két-három elfogadhatatlanul rossz draft okozta.
  Csak egy kis csipegetés a remek koraikörös húzásainkról (Elam, Brown, Perriman)
  És emellett utóbbi időben nem igazán jöttek be a kukázott játékosok sem.

  Osemelét meg nyilván LT-nek akartuk megtartani, mert azért két nagyfizus guard még a Dallasban is luxus lenne.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team