Connect with us

Prémium cikkek

A Luck-szerződés

Andrew Luckot a valaha volt legjobban fizetett játékossá tette a Colts vezetősége tegnap este. Még egy évig élt az újonc szerződése, ezt toldották meg még öt évvel, így a hat éves szerződés összértéke $139,21 millió lett (éves átlagban $23,1875 millió, “új pénzben” évente $24,594 millió), amiből $87 millió garantált. Természetesen ez utóbbi szám sosem adja meg a valós képet, ezért szeretünk kicsit a mélyére ásni a dolgoknak és megmutatjuk, hogy valójában mennyi is garantált ebből az összegből. Ezen kívül természetesen a szerződés felépítését is megmutatjuk nektek.

 

CmJIeLiWEAAakkk

 

Részletek

 

Aláírási bónuszként $32 milliót kap Luck, ebből $18 milliót a következő 10 napon belül fizet ki a csapat, majd a további $14 milliót 2017. március 31-én. Ez természetesen teljes mértékben garantált minden esetre. A 2016-os alapfizetése $12 millió, ez is teljesen garantálttá vált az aláírás pillanatában.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!