Connect with us

Hír

Leon Hall hamarosan aláír

A Cincinnati Bengalsnál 9 évet eltöltő cornerback, Leon Hall a hírek szerint nemsokára aláír. A legtöbben az Arizona Cardinalst tippelik, de állítólag képben van a Falcons, a Giants és a Cowboys is.

 

leon hall

 

Hall 2007-ben az első körben került a Bengalshoz és 121 meccsen lépett pályára a lehetséges 144-ből ez idő alatt. Legjobb éve 2009-ben volt, amikor 71 tackle, 24 leütött passz és 6 INT került a neve a mellé. Azóta persze kopott a már 31 éves védő, de még mindig a liga jobbik felébe tartozik és bőven elfér a kezdőben.

 

A Dallasnál egyértelmű erősítést jelentene Brandon Carr és Orlando Scandrick után, a Cardinalsban pedig az All Pro Patrick Peterson társa lehetne. Az Atlanta esetében is van ráció az elképzelésben, a lassan ligaelitté váló Desmond Trufant mellett nagyon jól mutatna. Ellenben a Giantsnél Eli Apple draftolása, Janoris Jenkins hatalmas pénzért való leigazolása és Dominique Rodgers-Cromartie jelenléte miatt elég luxus igazolás lenne. Évi 4-5 millió dollárra számíthat.

 

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pritek
pritek
2016-06-22 11:29

Hát szerintem nálunk nemhogy 4-5 millát nem fog kapni, hanem még a hármat is alulról max. Keim nem arról híres hogy ilyenkor dobálózna a lóvéval. Ilyenkor már az egy éves veterán minimum szerződésekre feni a fogát. Talán Hall jobb ennél és kap 2-3 millát. Bár állítólag slot cserének jönne leginkább, ahhoz meg az is sok.

renningan
renningan
Reply to  pritek
2016-06-22 15:12

A slotba a legtöbbet Tyrann Mathieu lesz elvileg, legalábbis tavaly asszem 70% körül slot corner volt. Csak azért nem éri meg tényleg a 2-3 milliót. Viszont szélre is ki lehet tenni… bár, ha Super Bowlt akar nyerni, adjon le az igényeiből :D

pritek
pritek
Reply to  renningan
2016-06-23 10:32

Különösen azután, hogy elengedtük Powers aki egy kifejezetten jó slot corner, ismeri a rendszert, nem volt két műtétje és max másfél millába került volna.
Ty lehet hogy az első pár meccsen nem fog játszani. Arians kihangsúlyozta hogy szeretné a tavalyi formájában visszakapni Mathieut és ha ehhez az kell hogy pár meccsről még lemarad akkor az lesz.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x