Connect with us

Hír

Manziel, Richardson, McClain eltiltva

Három eltiltást is kiosztott ma a liga. Az egyiket Johnny Manziel kapta tiltott szerek használata miatt, 4 meccset kell kihagynia az irányítónak. Persze talán ez a legkisebb baja Manzielnek, de a Browns legalább örülhet, hiszen ez így valószínűleg semmissé teszi a maradék garantált tartalmat a szerződésében és spórolhatnak $2,173 milliót. Manziel nemrég ismét megfogadta, hogy most éppen július 1-től, tehát holnaptól leáll mindennel és józan lesz, hogy visszatérhessen a futballpályára, de eddig is nehéz volt neki elhinni ezt, most még egy negatív dologgal indul neki ennek az útnak.

 

richardson-sheldon-12222014-us-news-getty-ftr_teq7r8zeimzgzktzpqwn76yb

 

A másik eltiltást Sheldon Richardson, a Jets védőfalembere kapta, ő csak 1 meccsre kényszerül a partvonal mellé. Richardson az NFL  Magatartási Szabályzatát szegte meg, így kihagyja a Bengals elleni szezonnyitót. Azért kapta az eltiltást a kiváló játékos, mert mikor tavaly júliusban gyorshajtáson kapták, ellenállt a letartóztatásnak, ezt pedig tiltja a liga. Richardson 230 km/h-val hajtott, a St. Charles County bíróság pedig 2 év próbaidőre és 100 óra közmunkára ítélte.

 

UPDATE: Rolando McClaint, a Cowboys linebackerét is eltiltották, tiltott szerek használata miatt visszaesőként 10 meccset kapott.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!