Connect with us

Hír

Rövidhírek: Sproles, Tibow, Tate, ARod és a többiek

“Amikor elkezdtem a játékot, nem igazán értettem meg az agyrázkódás komolyságát. Azt hittem, hogy csak nem emlékszel pár dologra néhány napig, és ennyi.” – mondta a hetedik szezonját kezdő Golden Tate, aki szeretne még 8-9 évet eltölteni a ligában. “Gyakran gondolkozom a fejsérüléseken mostanában. Ugyanúgy keményen és gyorsan fogok játszani, de jobban fogok vigyázni a fejemre.”

 

13882556_10153579123366431_6642904702298687627_n

 

Rolando McClain nem volt rajta a Dallas edzőtáborba tartó repülőjén. Ugyan Jerry Jones kiállt a 10 meccsre eltiltott korábbi elsőkörös pick mellett, azonban McClain nem hálálta meg ezt – az eddigi önkéntes edzésmunka nagy részét is kihagyta.

 

Paul Posluszny szerint a Jaguars a legtehetségesebb csapat, ahol valaha megfordult. A Pro Bowler középső linebacker számára ez a második csapat a Bills után, a lécet pedig nem tette magasra: a Jaguarsnál eltöltött eddigi 5 szezonjában csupán 19 alkalommal vonulhatott le a pályáról ünnepelve.

 

A minap a Packers edzésén az újonc Trevor Davis mutatott be egy bravúros, felugrásos, egykezes elkapást, majd mikor büszkén visszatért a huddle-be a következő játékra, Aaron Rodgers csak ennyit mondott neki építő jelleggel: “Ha jól futod meg az útvonalad és rendesen visszafordulsz, akkor nem kell egy kézzel elkapnod.”

 

“Életem legjobb formájában vagyok, fiatal vagyok és még mindig jónak érzem magam. Hatékony irányító lehetnék így? Persze!” – mondta a volt Heisman-győztes Tim Tebow, aki 2012. decembere óta nem tette a lábát alapszakasz-meccsen pályára.

 

Az Eagles további egy évvel meghosszabbította Darren Sproles szerződését, így a futójátékos a 2017-es szezonban is a csapat kötelékében marad. A kontraktus értéke 4,5 millió dollár.

 

Az HBO berendelte a Ballers 3. évadját!

 

Andre Johnson a Titans játékosa lett.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!