Connect with us

Hír

Graham játéka kérdéses az első héten

Pete Carroll szerint a Seahawks sztár tight endje, Jimmy Graham még mindig nincs 100 százalékos állapotban és kérdéses a játéka az első héten. Hiába került le a PUP listáról a tavaly térdsérülés miatt kidőlő játékos, még mindig nem edzett a csapattal.

 

jimmy-graham-catch-usatsijpg1442578995884

 

Jimmy Graham egy első körös pickért és a center Max Ungerért cserébe került New Orleansból Seattle-be, és eddig nagyon nem jött be neki a kaland. A Saintsben 2011 és 2014 között 4300+ yardot és 46 TD-t termelt Drew Brees-zel, amik már Rob Gronkowski féle számok voltak. Valamint karrierje öt New Orleansban eltöltött éve alatt mindössze két meccsen hiányzott. Ezzel szemben a Seahawksban csak 11 meccsen tudott pályára lépni, és bár 605 yardja elég jó, a mindössze két TD-je nagyon kevés. Még újonc évében, amikor csak elvétve kapott szerepet is összeszedett öt hatpontost a két méteres, 120 kilós tight end.

 

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Keresztes Dávid
Keresztes Dávid
7 years ago

Bár azt hozzá kell nézni szerintem h pont lemaradt Wilson csodameccseiről,

disqus_ZaDDpJGDdi
disqus_ZaDDpJGDdi
Reply to  Keresztes Dávid
7 years ago

Ez is igaz, de az is, hogy az ő kényszeres labdatömése utána lett sokkal kiszámíthatatlanabb a O#. Mondom ezt úgy, hogy én örültem az érkezésének.

pritek
pritek
7 years ago

Az embert Brees, és a rá épülő red zone O tette eredményessé. Ezek nélkül hősünk egy középszerű TE.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x