Connect with us

Hír

Ne szórakozz Dez Bryanttel

Dez Bryantről nemrég készült egy edzésvideó részlet, ami bejárta az internetet.

 

 

A videón az látszik, hogy az elkapó elejt pár labdát. Ezen a Bleacher Report kicsit viccelődött, Dez pedig felkapta a vizet, ugyanis a fenti videó csak egy előnytelen részlet, és néhány fontos információt elfelejtettek megemlíteni. Például, hogy Dez jó, ha tíz méterre állt a géptől, ami közel 100 (!) kilométer/órás sebességgel küldte felé a labdákat, ami azért nem egy szokványos élethelyzet. Másrészt az elkapó tizenegy labdából még így is elkapott hatot és volt köztük pár bravúros elkapás is. Innen nézve sok mit poénkodni nincs a dolgon Dez szerint.

 

 

Bryant 2012 és 2014 között 1300 yardot és 14 TD-t átlagolt szezononként, tavaly viszont karrierje legrosszabb szezonját produkálta, mindössze 400 yardja és 3 TD-je volt kilenc meccsen. Emiatt szeretik elő venni, de az elkapó nem izgulja túl a dolgot és majd a pályán akarja bebizonyítani, hogy még mindig a liga legjobbjai közé tartozik.

 

 

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kopi3.14
Kopi3.14
7 years ago

Hiába a legjobbak közé való, ha nem lesz, aki dobálja neki a lasztit.

Bence
Bence
7 years ago

A tavalyi gyenge szezonjáról csak annyit, hogy sérült volt ő is, és Romo is.

renningan
renningan
Reply to  Bence
7 years ago

Nyilván :D attól még ez sokakat nem érdekel, ezen akadt ki Dez. Az pedig fura, hogy pont egy Bleacher Report poénkodott így

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x