Connect with us

Hír

A 2017-es class legjobb futója már az NFL-re pihenne

Letelt az alapszakasz az egyetemeken, mindenki lázasan készülődik az aktuális Bowl Game-ekre, kivéve egy játékost, aki várhatóan az első kör elejében kerülhet el a tavaszi játékosbörzén.

 

hi-res-91b9f2d7c4c23f8c78cbbeabc154eb29_crop_north

 

Leonard Fournette, az LSU sztárja, sokak szerint a ’17-es class legjobb futója (támadója?) tegnap jelentette be, hogy nem fog pályára lépni a december 31-én megrendezett Citrus Bowlon a Louisville ellen, mert nem kockáztatná a közelgő draft előtt az egészségét. Fournette egész évben szenvedett a bokája miatt, most pedig, hogy az alapszakasznak vége, inkább rehabilitációval töltené az NFL pályafutásáig hátralévő napokat. A döntést edzőjével közösen hozták meg, aki természetesen megértette, és elfogadta a játékos távolmaradását.

 

Fournette 4 meccset hagyott ki az idei szezonban sérülés miatt, ez a statisztikáin is meglátszott. A szezon előtt Heisman-esélyesnek titulált játékos “csak” 843 futott yarddal zárta a szezont, azonban így is 6,5-es átlagot produkált kísérletenként. Fournette a hónap elején jelentette be, hogy jelentkezik a 2017-es Draftra, az értékét pedig nem csökkentette ez a 4 meccs mínusz amit ki kellett hagynia, de a saját álma érdekében jobbnak látta, ha kihagyja ezt a találkozót. Egy dolgot sajnál igazán, hogy nem egy győztes Bowl meccsel búcsúzhat az LSU-tól.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!