Connect with us

Hír

Vége Mangold szezonjának (és jetses karrierjének?)

A Jets idei szezonját elnézve abszolút mindegy, hogy a center Nick Mangold játszik vagy nem. Így hát nem olyan nagy érvágás, hogy az egykoron kiváló centert IR-re tette a csapat. A kérdés már csak, mi lesz vele?

 

hi-res-7a57dd7a1d71e67118c26bac49ed7592_crop_north

 

Mangold soha nem volt egy rossz center. Most sem az. 2006-tól, tehát újonc korától kezdve top játékos a posztján, 2008 és 2011 között aligha volt nála jobb center az egész ligában. De már 32 éves, januárban már 33 lesz, azaz a következő szezon kezdetére már közelebb lesz a 34-hez. A hétszeres Pro Bowler és háromszoros All Pro teste pedig egyre kevésbé bírja, az utóbbi három évben mindig kellett legalább egy meccset kihagynia és szezon közben is folyamatosan volt valami nyavalyája, ami a játékára is kihatott. Elküldése pedig 9 millió dollárt szabadítana fel.

 

A helyén Wesley Johnson fog játszani, aki idén nem volt valami fényes, a most mutatott játéka vélhetően komolyan számítani fog a döntésbe. Ugyanis, ha hoz egy elfogadható szintet, akkor a jövő évre már most mínuszban lévő Jets alighanem megköszöni majd Mangold eddigi munkáját.

 

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x