Connect with us

Játék

Tippjáték eredményhirdetés

 

Lement ez a szezon is, vele együtt pedig a tippjátékunk is véget ért. Több, mint ezren játszottatok velünk, köszönjük az egész éves figyelmet és aktivitást, most pedig jöjjenek a győztesek és a nyereményeik.

 

tipperedmeny

 

Fődíjak:

 

Péter Eiben (1.+ 2. hely) = 7 500 forintos Kandalló + 5000 forintos USASport utalvány

 

Péter a korongos játékunkban egy pont előnnyel első, a Survivorben pedig holtversenyben lett első. Azonban utóbbi esetében ő már rögtön a második héten rontott (Green játékos pedig az elsőben), így végül második lett.

 

Ttotya (2. + 1. hely) = 7 500 forintos Kandalló utalvány

 

Ttotya egy ponttal maradt le az összetett első helyről, azonban a top12 eredmény alapján első lett (érdekes módon Péter csak a 8. lett a legjobb 12 eredménye alapján, a konzisztenciájával nyerte meg a versenyt). Bár a top12 egy kisegítő funkció volt, így is emelt díj jár a két sikerért.

 

Vampeare (1. hely és leghosszabb hibátlan sorozat) = 7 500 forintos Kandalló + 5000 forintos USASport utalvány

 

Vampeare a Survivorban lett holtversenyben első, illetve ő bírta a legtovább hiba nélkül, így nemcsak az első helyet, de különdíjat is bezsebelte.

 

 Különdíjak:

 

Mivel Ttotya összetettben második és a top12-ben első lett, így az előre tervezett három játékos helyett csak kettő kapna díjat. Így az összetettben harmadik Proki különdíjként kap egy 2 500 forintos Kandalló utalványt. Ugyanennyit adunk Green játékosunknak, aki bár holtversenyben első lett Survivor játékunkban, mivel az első héten rontott, így csak a harmadik helyet sikerült megkaparintania.

 

Továbbá patopali is kap tőlünk egy finom hamburgert és egy korsó remek kézműves sört, ugyanis a 13. héten hibátlan tippsort adott le. A te nevedre is szól egy 2 500 forintos Kandalló utalvány.

 

A díjak átvétele:

 

Megkérünk minden egyes győztest, hogy írjon egy mailt nekünk a fuzovelkifele@gmail.com email címre (az adatbázisban szereplő emailre mi is küldünk ki értesítést). Az USASport fannak megadjuk a nevetek, bármikor mehettek és levásárolhatjátok az utalványt. Továbbá a Kandallóban csinálnak direkt a nevetekre szóló ajándékkártyát, amit szintén akkor fogyaszthattok le, amikor kedvetek van.

 

Gratulálunk nektek! Jövőre is lesz tippjáték, remélhetőleg +1 játékkal!

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!