Connect with us

Hír

Tomlin bocsánatot kért a seggfejezés miatt

 

Ahogy korábban írtuk, Antonio Brown feltöltött a facebookra egy 17 perces videót a Cheifs ellen megnyert meccs utáni öltözői beszédekről, amiben Mike Tomlin mester leseggfejeze a Patriotsot. Persze ebben nem volt bántó szándék, vagy direkt tiszteletlenség, ez inkább egy motivációs beszéd volt ami ilyenkor a négy fal között abszolút belefér. A probléma az, hogy nem maradt a négy fal között:

 

A nyelvezet, amit használtunk a videóban, nagyon sajnálatos, amiért bocsánatot is kérek” – nyilatkozta Tomlin. “Ezzel együttamit Antonio Brown csinált, az ostobaság volt, önző és tapintatlan, amivel megszegte a csapat és a liga szabályzatait is.

 

 

e0245d0e50aac1b2672826cd770fa7a9

 

Tomlin továbbá kifejtette, hogy nem akarja, hogy a beszéde miatt őt ilyen típusú vezetőnek tartsák, sajnálja az esetet, Antonio Brown pedig az ostobasága miatt büntetésre számíthat.

 

15 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
15 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
wolandrule
wolandrule
2017-01-17 19:47

A PC fontosabb mindennél… Annyira nevetséges, hogy ebből ügy lehetett.

Balázs Meilinger
Balázs Meilinger
2017-01-17 20:06

Fejétől bűzlik a hal…ugye. Tomlint sem értem, próbálja beállítani magát szentnek, pedig nem ez az első sportszerűtlen húzása. Belichek tuti nem seggfejezik, ez egyszerűen mentalitás, és IQ kérdése.

Laszlo Kuhn
Laszlo Kuhn
Reply to  Balázs Meilinger
2017-01-18 00:15

Nem, ő tuti nem seggfejezik, hisz ő egy Szent ???

Zotyman
Zotyman
Reply to  Balázs Meilinger
2017-01-18 13:35

A Meskós könyv alapján ö sem irodalmi stílusban adja elö magát. Nem is gondolom, hogy úgy kellene, de ne gondoljuk már, hogy Shakespeare sokra menne edzöként az NFL-ben, ahol szteroiddal van kitapétázva az öltözö…

AwesomeOne
AwesomeOne
Reply to  Balázs Meilinger
2017-01-18 16:13

Pont Belichek ne seggfejezne… a sajtótájékoztatóin alig bírja megállni 1-1 kérdésnél, hogy a riportert elküldje melegebb éghajlatra XD

Jarred
Jarred
2017-01-17 20:20

Mondjuk arra kíváncsi leszek hogyan bünteti meg a csapat Brownt. Szerintem ha ezért vasárnap éjjel egész meccsen padoztatják, akkor a Patriots szurkolók, kelletlenül, de elnézik Tomlinnak ezt a kis botlását.

Gábor Fi
Gábor Fi
Reply to  Jarred
2017-01-17 20:42

Ha Tomlin ezert padoztatna vasarnap Brownt akkor hetfon mar mehetne a munkakonyveert….szerintem ha megdu..na Tomlin mamat Brown akkor is palyan lenne a Pats ellen.Gondolom lesz majd valami penzbunti csapaton belul aztan viszonlatas.

renningan
renningan
Reply to  Jarred
2017-01-17 20:43

Dehogy fog padozni. Legrosszabb esetben nem lesz a pályán az első játéknál, és kap 10 ezer dolláros büntetést, amit bedobnak a közösbe és elisznak a meccs után.

De valami szankció tuti lesz, mert ezek nagyon kényes dolgok és olyan dolgok is elhangozhatnak, amiknek nagyon nem kellene. A segfejezés a legkisebb rossz.

Jarred
Jarred
Reply to  renningan
2017-01-17 21:12

Nyugalom én sem gondoltam komolyan, csak vicceltem. Bár ki tudja. Sok furcsaságot láttunk már.

polo62
polo62
2017-01-17 21:02

nem nagyon bírom Tomlint, de teljesen igaza van. egy motivációs beszéd volt, teljesen rendben van amit mondott, nem volt benne semmi olyan szerintem, ami miatt haragudni kellene. de legfőképpen csak azokra tartozott, akik ott voltak az öltözőben. Brown pedig tényleg egy idióta. már az is dühítő szerintem, hogy nem érdekli mit mond az edzője vagy kapitánya(akármennyire örül is a győzelemnek) de legalább maradna kussban nem dumál a követőinek, akiknek amúgy semmi közük nem lenne ahhoz mi zajlik egy meccs után az öltözőben. szerintem ez egyrészt tiszteletlen, másrészt így hogy kiderült, egy ekkora meccs előtt az öltözői hangulatnak sem tesz túl jót, hogy az edzőnek magyarázkodni kell. a videóján látszott, hogy többen elkezdték a telefont nyomogatni és tojtak rá, hogy éppen ki és mit beszél.

renningan
renningan
Reply to  polo62
2017-01-18 00:04

Big Ben is mondta amúgy, hogy ez nagyon nem volt kóser.

redbull76
redbull76
2017-01-17 23:46

Bruce Ariens minden mondataban van egy motherfucker amit a közvetitesben is lehet hallani. Akkor ezzel mi volt a baj?

renningan
renningan
Reply to  redbull76
2017-01-18 00:08

Azért seggfejezni egyik edző sem szokta ilyen nyíltan a másikat, pláne nem az aktuális ellenfelet. De nem is a káromkodás itt a lényeg, hanem az, hogy ennek a négy falon belül kellett maradnia.

Ha Tomlin kiáll a sajtó elé és elküldi a Patset a sunyiba, akkor azt mondják, hogy húha, kemény, nem ezt vártuk, de oké, mert legalább egyenes. Így, hogy véletlenül szivárgott ki, így az egésznek van egy ilyen sunyi, piti felhangja, meg az, hogy hát mi mehet itt az öltözőben. Akkor is, ha nyilván nem ez a szokás Pittsburghben.

Zotyman
Zotyman
Reply to  renningan
2017-01-18 13:37

Nem gondolom, hogy egy f*cking ne hangozna el az ÖSSZES öltözöben…

pritek
pritek
2017-01-18 02:15

Mennyivel szórakoztatóbb lenne a nyilatkozatokat is ilyen stílusban hallgatni néha. Csak úgy őszintén, szívből. Nyilván nem lehet, de kurva unalmas már ez a kötelező udvariaskodás….Nem nézünk le senkit, ők egy kiváló csapat, sokkal jobbak mint ahogy azt a mérlegük mutatja és az edzőjüket is különösen tisztelem, mert már gyerekkoromban is az ő posztere lógott a falamon….blablablabla….gondolom kívülről fújja már mindenki. Holott nyilvánvaló, hogy telibeszarják a következő ellenfelüket, mert 14-0-al állnak, a másik meg 1-13-al és egy kibaszott játékosuk sincs aki akár a ligaátlagot is megütné….az edzőjük pedig már játékos korában is a legmocskosabb rohadék volt aki valaha pályára lépett, edzőként pedig nemcsak rátett erre egy lapáttal, hanem még teljesen alkalmatlan is és egyszer még egy kismacskát is bedobott egy szemetesbe….

Jelenleg az interjúk és a kérdések legalább harmada teljesen felesleges.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x