Connect with us

Hír

Kizer: Az agyam Bradyé, a testem Newtoné

DeShone Kizer reméli, hogy egy hét múlva ilyenkor már meglesz a csapata az NFL-ben, ugyanis az azt jelentené, hogy az első körben választották ki. Ő magabiztos saját magával kapcsolatban, talán kicsit túlzottan is.

 

 

“Mondjatok egy másik egyetemi irányítót, aki úgy megy be a gameplan megbeszélésre hétfőn, hogy lerakja a jegyzeteit az asztalra az edző elé. Senki sem készül úgy, mint én. Senki sem érti úgy a focit, mint én. Senki sem olyan nagy, mint én. Senki sem olyan erőteljes futó, mint én. Pat Mahomes lehet, hogy 80 yardra is elhajítja a labdát, én meg 72-re, de garantálom, hogy nem tud olyan out útvonalat megdobni, mint én. Senki sem képes arra, amire én. Arra jöttem rá a draft folyamat során, hogy ha maximalizálom a bennem rejlő potenciált a játék minden aspektusában – és tudom, hogy ez merészen hangzik -, akkor én lehetek a valaha volt legjobb irányító. Képzeljétek el Brady intellektusát és felkészülését egy srácban, akinek olyan teste van, mint Cam Newtonnak. Mért ne lehetnék én a legjobb? Az egyetlen dolog, ami megállíthat, az én vagyok. Ez hajt engem előre.

 

Valóban elég merész kijelentések ezek Kizertől. És ha tényleg ilyen jó játékos ő, akkor képzeljétek el milyen lehet az a három irányító, akit mi elé soroltunk az idei classban.

8 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
7 years ago

Brady profizmusa, Newton teste. Csak azt nem ismerem fel, kinek a szerénysége…

Rpi
Rpi
Reply to  Krisztian Fekete
7 years ago

OBJ.

Nyílméregbéka
Nyílméregbéka
7 years ago

Brady intellektusa Newton teste… Tebow dobó tudása, és Manziel karriere. ¯_(ツ)_/¯

Sandman91
Sandman91
7 years ago

Na de jó, egy újabb nagyszájú, beképzelt, gettófeka aki azt hiszi, hogy jobb bárkinél, pedig még egy snapet nem töltött az NFL-ben…… smh
Remélem az élet majd tanít neki egy kis alázatot, és tiszteletet!

pritek
pritek
7 years ago

Akkor mekkora steal lesz már a harmadik körben! :)

Tizenkettes
Tizenkettes
7 years ago

A humora meg Woody Allené.

eeeeeeeeeeeeek
eeeeeeeeeeeeek
7 years ago

Ezzel aztán sok hívet szerzett magának (persze az amcsik szeretik az ilyet, náluk lehet beválik, csak nem a csapatoknál…)

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x