Connect with us

Hír

Kizer: Az agyam Bradyé, a testem Newtoné

DeShone Kizer reméli, hogy egy hét múlva ilyenkor már meglesz a csapata az NFL-ben, ugyanis az azt jelentené, hogy az első körben választották ki. Ő magabiztos saját magával kapcsolatban, talán kicsit túlzottan is.

 

 

“Mondjatok egy másik egyetemi irányítót, aki úgy megy be a gameplan megbeszélésre hétfőn, hogy lerakja a jegyzeteit az asztalra az edző elé. Senki sem készül úgy, mint én. Senki sem érti úgy a focit, mint én. Senki sem olyan nagy, mint én. Senki sem olyan erőteljes futó, mint én. Pat Mahomes lehet, hogy 80 yardra is elhajítja a labdát, én meg 72-re, de garantálom, hogy nem tud olyan out útvonalat megdobni, mint én. Senki sem képes arra, amire én. Arra jöttem rá a draft folyamat során, hogy ha maximalizálom a bennem rejlő potenciált a játék minden aspektusában – és tudom, hogy ez merészen hangzik -, akkor én lehetek a valaha volt legjobb irányító. Képzeljétek el Brady intellektusát és felkészülését egy srácban, akinek olyan teste van, mint Cam Newtonnak. Mért ne lehetnék én a legjobb? Az egyetlen dolog, ami megállíthat, az én vagyok. Ez hajt engem előre.

 

Valóban elég merész kijelentések ezek Kizertől. És ha tényleg ilyen jó játékos ő, akkor képzeljétek el milyen lehet az a három irányító, akit mi elé soroltunk az idei classban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!