Connect with us

Hír

Eli Manning olyan, mint LeBron James

Az NFL játékosok az utóbbi időben rendkívül sokat foglalkoznak az NBA-vel, első sorban a játékosok szerződéseinek összehasonlítása áll a középpontban, de a Giants defensive tackle-je, Damon Harrison más oldalról veti össze a két major ligát és inkább párhuzamokat keres, mintsem a száját tépi a fizetések miatt.

 

 

Harrisonnál az verte ki a biztosítékot, hogy Eli Manning még csak rá sem került az NFL top 100-as listájára, miközben a Cowboys újonc irányítója, Dak Prescott a 14. helyet szerezte meg. Ezt pedig nem mással magyarázta, mint azzal, hogy Eli az NFL LeBron James-e.

Ha jobban belegondolsz, az emberek ugyanúgy kezelik Eli-t, ahogyan LeBront. Nem azt mondom, hogy ugyanannyira kiemelkedő a két játékos ligaszinten, de most nézd meg Eli számait. Ha egy másik irányító ugyanezeket a számokat hozná, akkor mindenki el lenne ájulva, hogy milyen fantasztikus éve volt, ellenben Eli nem kap semmi tiszteletet. Ugyanez a helyzet LeBronnal. Átlagolhat 30 pontot, 15 lepattanót és 12 gólpasszt is, az embereknek ez sem lenne elég.

2014-hez és 2015-höz képest Manning számai kicsit visszaestek, de még így is több mint 4000 passzolt yardig jutott és zsinórban három éve rendelkezik legalább 62%-os passzpontossággal. Habár Eli körül nincs egy olyan superteam, mint amivel LeBron rendelkezik Kyrie Irvinggel és Kevin Love-val, a piacról szerzett Brandon Marshall és az újonc tight end Evan Engram segíthet abban, hogy a Giants irányítója ismét elismerést vívjon ki magának.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!