Connect with us

Hír

Mike Williams kihagyhatja az edzőtábort

2016 után ismét úgy néz ki, hogy nem lesz ott a Chargers első körben kiválasztott játékosa a csapat edzőtáborában. Tavaly Joey Bosa a szerződéses macerája miatt nem állt a Chargers rendelkezésére, idén Mike Williams sérülés miatt maradhat le az edzőtáborról.

 

 

Korábban olyan rémhírek terjengtek, hogy Williamsnek olyan komoly hátsérülése van, ami miatt a teljes 2017-es szezont csak a pálya széléről követheti figyelemmel, de ezt később a játékos cáfolta, mondván ő nem tud ilyen komoly sérülésről. Hogy komoly-e vagy sem, azt nem tudni, minden esetre most ebből a hátsérülésből lábadozik, és ez könnyen gallyra vághatja az edzőtáborát, a Chargers pedig már a PUP listára is helyezte az újonc elkapót. Tom Telesco is arról nyilatkozott, hogy Williams megjelenésére nem számítanak a training camp ideje alatt, és inkább pihenje ki a műtét utáni fáradalmakat, ugyanakkor megerősítette, hogy a játékost nem kell megműteni.

 

Ha Williams a szezon kezdete előtt sem kerül le a PUP listáról, akkor az első 6 hetet biztos kihagyja, viszont ha tényleg komoly fájdalmai vannak, akkor lehet bölcsebb lenne kés alá feküdnie. A Chargersnél az utóbbi években rengeteg sérült játékos lett hol az edzéseket, hol a meccseket követően, Williams viszont már sérülten érkezett a csapathoz, ami meg még inkább az orvosi stáb kritikája.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!