Connect with us

Hír

Lesérült a 49ers Super Bowl MVP-je

A San Francisco 49ers linebacker Malcolm Smith elszakította a mellizmát a csapat szombati edzésén, így kénytelen kihagyni az egész szezont Ian Rapoport szerint. A 2014-es Super Bowl MVP idén írt alá egy 5 éves, 26,5 millió dolláros szerződést.

 

 

A 49ers nincs túl jó helyzetben a védelmét (is) illetően. Tavaly a legtöbb pontot nyelték be meccsenként (30-at), az egyik legjobb linebackerüknek számító Gerald Hodges eligazolt a Billshez, a legjobb cornerüket – Tramaine Brockot – pedig ki kellett vágniuk a pályán kívüli ügyeik miatt. Most pedig lesérült Malcolm Smith, aki Navorro Bowman és az újonc Reuben Foster mellett kezdő lett volna.

 

Smith 2011-ben 7. körös játékos volt, a Seahawks választotta ki. Négy évig játszott a csapatban, de annak ellenére is csak csere lehetett, hogy a 2013-as Super Bowl MVP-je lett, miután összeszedett egy fumble-t és volt egy 69 yardos pick-sixe Peyton Manning ellen. 2015-ben igazolt a Raidershez, ahol első évében 122 tackle-t, négy sacket, hat leütött passzt, egy INT-t és két fumble-t jegyzett 16 meccsen. Két évig volt a Raiders kezdő linebackere, mielőtt idén tavasszal leigazolta a 49ers.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!