Connect with us

Hír

Hilton szerint a sikerességükhöz neki kell megcsinálni a játékokat

Hilton tavaly vezette a ligát elkapott yardokban, de idén visszaesett a teljesítménye. Ebben hatalmas szerepe van Andrew Luck sérülésének, de ahhoz hogy bármire képes legyen a csapat, Hilton is kell. Az első két meccsen mindössze hét elkapásból 106 yardja volt, amit aztán kozmetikázott a harmadik összecsapáson, aminek meg is lett az eredménye.

 

 

A harmadik meccset ugyanis behúzta a csapat, ő pedig 153 yardot és egy touchdownt tett be a közösbe, ezt pedig szeretné fenntartani.

 

Én egy vezető típus vagyok. Amikor a nap végén beszélek, a többiek figyelnek rám. Próbáltan nagy játékokat csinálni. Ahhoz hogy sikeresek legyünk, meg kell csinálnom a feladatom. Ha nem tudom, akkor szenvedünk. Azzal a felfogással kell kimennem a pályára, hogy a hátamra kell vennem a csapatot, ha kell.

 

Dicséretes, hogy ennyire az élére akar állni a dolgoknak, de félő, hogy egyedül kevés lesz ehhez. Brissettel mindenesetre elég gyorsan ráéreztek egymásra, de a Browns nem feltétlenül jó fokmérő. Ha Seahawks elleni is virágozni fog a Brissett-Hilton kapcsolat, akkor már van miről beszélni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!