Connect with us

Hír

Arians: Gabbert eddig szar csapatokban játszott

Blaine Gabbert fog kezdeni Arizonában, miután Drew Stanton megsérült. Ez nem túl jó hír az amúgy is elég nagy gödörben lévő csapatnak, de Bruce Arians szerint nincs itt gond, Gabbert pedig tök király, csak eddig rossz csapatokban volt:

 

Ő a mi emberünk, extrém módon magabiztos vagyok vele kapcsolatban. Eddig egyszerűen szar csapatokban játszott.

 

Tény, Gabbert tényleg pocsék csapatokban játszott, a 9-31-es mérlege nem csak neki köszönhető. Ettől függetlenül amúgy nem játszott jól eddig sehol, legjobb esetben is csak egy-egy villanásra futotta. Ráadásul, ha a kezünket a szívünkre tesszük, a jelenlegi Cardinals nem egy “szar” csapat? A védelem még hagyján, de az offense Larry Fitzgeraldot leszámítva jelenleg abszolút kuka, különösen a támadófal kritikán aluli. Nem biztos, hogy ez az a csapat sokkal jobb, mint anno a Jaguars vagy épp a 49ers volt.

 

 

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
atis123Juve
atis123Juve
2017-11-18 13:34

De Ő ezt nem mondhatta. :)

pritek
pritek
2017-11-18 16:36

Srácok erről a támadófal sztoriról kattanjatok már le. Az utóbbi 4 meccs alatt 7 sack-et engedtek és kétszer blokkoltak 130 yard feletti futásnak. Erre a 4 meccsre már teljesen kicserélődött az összetétel. A szezon elején valóban fos volt, de ez a mostani azért már nem a totál kuka kategória. Amúgy nekem nyolc, csak nem hiteles a sztori.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x