Connect with us

Hír

Bennett nevetség tárgya a Packersnél

Valószínűleg mindenki értesült arról, hogy Martellus Bennettet elbocsájtotta a Packers, majd megkaparintotta a Patriots. Ő pedig hírtelen játékra alkalmas állapotba került. Volt csapattársa, Clay Matthews szépen körülírta sokak véleményét az ESPN-nek adott interjújában.

Mind jót nevettünk rajta. Martellus az ő öltözőjükben van már, nem a miénkben. Tehát így azokkal a srácokkal foglalkozunk, akik itt vannak velünk. Úgy gondolom, hogy itt mindenki ismeri a történetet. Nincsen szükségünk arra, hogy túl sokat beszéljünk erről.

Mindazáltal nagyon nem lenne tisztességes, ha nem hallgatnánk meg a másik fél álláspontját is. A legújabb Patriots játékos így nyilatkozott:

Hat vagy hét orvossal is beszéltem erről [a vállsérülést illetően] és úgy éreztem, hogy ez valami, amit rendbe tudnék tetetni. Miután rendbe akartam hozatni és kitettek, bosszúvágy támadt a szívemben. Magamban ’Rendben. Ti így akarjátok csinálni? Akkor…nyomás játszani.’

Annyi a gond Bennettel, hogy akármi is az igazság, ő rosszul fog kijönni belőle. Ugyanis két eshetőség van:

– Valójában nem volt sérült, csak nem volt kedve Rodgers nélkül játszani.

– Hiába sérült, sértett kisgyerek módjára viselkedik és teszi magát teljesen tönkre.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Doppelspeiche 154
Doppelspeiche 154
2017-11-16 16:45

Remelem ev vegen “gyürüsfereg” lesz :)

Attila Sándor
Attila Sándor
2017-11-16 16:57

Egyelőre még hírértékű, de napról-napra kopik. Ez a cikk már csak kevés érdemi mondanivalót tartalmaz és sztem korántsem alapos és helyes konklúziót von le.
Ilyen egyértelmű, h. pálcát kell törni felette? Kinek a szemszögéből “ismert a történet”? S miért is fog ebből rosszul kijönni Bennett? Sokak véleménye ez (a cikkíróé), más sokaké meg viszont meg az ellenkezője…
Játszik. Egy PO esélyes, számára ismert csapatban. Ha bírja és csapat hasznára van (a Broncos ellen ez látszott), akkor abból még sokminden kikerekedhet. Megint. :)

László Fodor
László Fodor
2017-11-16 17:44

A konklúzió a cikk végén elég gáz. Sikerült leírni két olyan esetet amiből az egyikről tudjuk, hogy kizárható. A másik pedig csak erőteljes jósolgatás. Gratulálok.

Nyílméregbéka
Nyílméregbéka
2017-11-16 18:39

“Valójában nem is sérült”? Ezt tényleg leírtátok? :DDD Szerintem ez egy pillanatig sem volt kétséges mivel pont a Packers orvosai állapitották meg a rotátorköpeny szakadást, ezért akarják visszakérni a pénzüket mivel szerintük már akkor is sérült volt mikor aláírt. Elpazaroltam erre a cikkre pár percet az életemből. :D

Arnold Patsenegger
Arnold Patsenegger
2017-11-16 21:26

Majd meglátjuk ki nevet a végén… :)

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x