Connect with us

Hír

Egy gyászoló anyáért szerzett TD-t az elkapó

A Panthers az éjjel gyakorlatilag felkoncolta a Dolphinst. A győztes csapat elkapója, Devin Funchess pedig szerzett egy 28 yardos TD-t. A mérkőzés után elárulta, hogy miért volt ez jelentős.

 

 

Két hónappal vagyok idősebb [a fiúnál]. A legjobban lövő volt. Mesterlövész volt. Az anyja azt mondta, hogy ő volt a valaha élt legédesebb fiú. Megtiszteltetés volt vele [az anyával] találkozni. Öt hónapja hunyt el [a fia]. Megtiszteltetés volt érte az end zone-ba érni.

 

Amerikában ebben a hónapban az egyenruhás szolgálatot teljesítőkre emlékezik a liga. A kezdeményezés keretein belül a játékosok katonákkal rendeznek találkozókat illetve gyűjtenek adományokat a katonák családtagjainak. Egy ilyen találkozó alkalmával találkozott az elkapó és az édesanya, aki elveszítette a fiát. Mindenképpen szép gesztus ez a játékostól, hogy így igyekszik segíteni egy gyászoló édesanyának (még egy meccslabdát is adott neki). Ugyanakkor azon is érdemes elgondolkozni, hogy mit keresett egy ilyen fiatal srác a háborúban, a hazájától több ezer kilométerre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!