Connect with us

Hír

Jalen Ramsey nem kapott büntetést, de mások nem úszták meg

Durván balhés volt az előző hét, elég csak Jalen Ramsey és AJ Green nagy bunyójára gondolni. Nem ők voltak azonban az egyedüliek, akiknél elszakadt a cérna.

 

A Colts LB Jeremiag George 18 231 dollárt fog fizetni egy horse collar tackle-ért, amit Lamar Miller ellen követett el.

 

A Bills nem viselte jól a Jets elleni meglepetés vereséget, a csapat defensive endje, Shaq Lawson bántalmazta Josh McCownt, amiért 18 231 dollárt kell fizetnie. Personal foulja volt még egyébként a defensive tackle Cedric Thorntonnak, a cornerback Tre’Davious White-nak és a defensive end Jerry Hughesnak is, de ők nem kaptak csekket.

 

Josh Norman összebalhézott Jimmy Grahammel, ő pedig már visszaesőnek számít, ezért 36 464 dollárt kell fizetnie. Nem mintha a Seahawks játékosokat félteni kellene: a defensive tackle Jarran Reid 18 231 dollárt fog fizetni Kirk Cousins elleni szükségtelen durvaságáért, a safety Tedric Thompson pedig egy vakoldali tackle-ért fog 24 309 dollárt fizetni.

 

A Cowboys safety duó, Byron Jones és Xavier Woods is csekket kapott a ligáért. Előbbi egy szükségtelen durvaságért, utóbbi pedig sportszerűtlen magatartásért. Előbbi 24 309 dollárt ért, utóbbi 12 154-et.

 

A packersös Mike Daniels is kapott egy 9 115 dolláros csekket, amiért neki állt keménykedni a Lions center Travis Swansonnal. Ezzel adott egy ajándék 1st downt a Lionsnek a punt helyett, ami végül TD-vel ért véget.

 

A Bengals elkapó AJ Green 42 000 dolláros csekket kapott azért, mert megverte Jalen Ramseyt. Ramsey ennek ellenére, bár ő volt a hergelő, nem kapott még egy jelképes büntetést sem, elég volt neki ezek szerint az, hogy kapott Greentől.

 

Amikor a Cardinals safety Antoine Bethea talán illegálisan megütötte a 49ers irányítót, CJ Beathardöt, kitört a bunyó. Ezért a safety, két csapattársa Haason Reddick és Frostee Rucker, valamint a bunyóba becsatlakozó és önmagát eltiltó 49ers futó, Carlos Hyde egyaránt 9 115 dolláros csekket kapott.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!