Connect with us

Hír

Tom Brady végre kezet fogott Nick Folesszal

Sokakban elég nagy felháborodást váltott ki, hogy Tom Brady nem gratulált a Super Bowl MVP Nick Folesnak a döntő után. Ha emiatt valakinek álmatlan éjszakái voltak, most már megnyugodhat: Brady pótolta a mulasztást.

Hallottam a dologról. Tudom, hogy ez némileg rossz fényt vetett rám, hisz soha nem csináltam hasonlót. Ettől függetlenül mélységesen tisztelem Nicket és Carsont, és azt, ahogy játszottak. Tudom, milyen nehéz megnyerni a döntőt és jár nekik a gratuláció.

– mondta a kézfogás után Brady.

Folest egyébként pont nem érdekelte ez az ügy: ismeri Bradyt, tiszteli, a valaha volt egyik legjobbnak tartja, többször is találkoztak már egymással és a Patriots irányítója mindig kedves volt vele. Ő egyáltalán nem sértődött meg, hisz a Super Bowl megnyerése után kitört a káosz, megesik az ilyesmi, úgyhogy most az előszezon meccs után is a legjobbakat kívánta az ötszörös bajnoknak.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Repatarurgyán
Repatarurgyán
2018-08-17 20:21

Az inkább érdekes volt tegnap,hogy miért kapott annyi lehetőséget Hoyer, és miért szopatják Etling-et…

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  Repatarurgyán
2018-08-18 14:38

Szerintem:
1. Etling nem elég jó (Hogy csak egyelőre, vagy már nem is számolnak vele az egy másik kérdés) és van megfelelő minőségű 2. számú QB.
2. Ahhoz, hogy kipróbálják a pályán lévő másik 10 embert, a QB-nak viszonylag magas %-ban meg kell oldania a feladatát. Ha nincs elég snap, mert állandóan puntolni kell, akkor ez nem igazán lehetséges. (Mondjuk a védelmet meg ilyenkor lehet tesztelni)

Repatarurgyán
Repatarurgyán
Reply to  conspiracy theory
2018-08-18 18:57

1.Hát sok lehetőséget nem is kap a bizonyításra :”D
Ha meg tényleg nem számolnak vele,akkor talán Mayfield bust-jában reménykednek? :”D
2.Azért Hoyer 38.5%-os pontossága nem volt valami kiemelkedő,a negyedik negyedet azért Etling-nek adtam volna…

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  Repatarurgyán
2018-08-18 20:37

Mondjuk engem is meglepett, hogy milyen kevés lehetőséget kapott, de az is, hogy TB lenyomott egy félidőt. Nem nagyon volt szokása.
És akkor a “nomen est omen” teóriám ;)
1. Az is lehet, hogy BB nem is akarja megmutatni, ha tud valamit, mert levinné egy évre a practice squad-ba, hogy ne foglaljon helyet az 53-ban, de azt sem szeretné, ha valaki lecsapna rá
2. BB megegyezett a Colts-szal, hogy visszahozza Brissett-et

Viktor Gál
Viktor Gál
Reply to  conspiracy theory
2018-08-18 21:20

TB hosszú játszatása feltűnő volt. Talán idén nem akarnak beragadni az elején, és a szokásos idény eleji forma helyett már az első fordulótól üzemi hőfokon akarná játszatni BB a csapatot, bár ez majd a köv. két fordulóból kiderül.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x