Connect with us

Podcast

Triple Coverage #128 – Micsoda őrült vasárnap!

Vártunk a jó meccsekre és az izgalomra a rájátszásban, hát most kamatostul megkaptuk a konferenciadöntőkben. Kibeszéltük, hogy a Patriots hogyan fogta meg a Chiefs támadósorát az elején, majd a végén hogyan mentek végig a védelmükön kegyetlenül, illetve azt is, hogy a Rams hogyan tudott a Saints fölé kerekedni. És mi van Brees karjával?

 

Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve jó hír, hogy már a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
tündérzsazsa
tündérzsazsa
2019-01-22 18:50

A bírók elvették a győzelmet a Saintstől, hatalmasat hibáztak. Utána Breews is hibázott, hogy beleállt a bizonytalanba, persze aki mer az nyer, de az egész vereséget Sean mester nyakába varrnám. 1&10, 2 időkérés a Ramsnak. Minimum 2 futójáték, de inkább 3. Időkérések elfogynak, akár 3 futással megvan a first down, lepörög az idő és vége, de legrosszabb esetben is marad 1 perce időkérés nélkül a LAnek. Lehet bírózni, de az első számú felelős szerintem a HC.

ducksfan
ducksfan
2019-01-22 20:10

Lenne egy-egy kérdésem mindkét meccshez:
Rams: szerintetek 20-17-nél a goal line szituációban (talán ha egy yrd kellett még) nekimentetek volna a 4. kísérletnek vagy jó döntés volt a FG. Szerintem menni kellett volna, mert ha bejön, nagyobb nyomás a Saintsen a hátrány miatt; ha meg nem, így is úgy is meg kellett volna egyszer állítani a Saints offenset, ráadásul elég mélyről jöttek volna, még egy safety is esélyes lett volna.
Chiefs: a KC offense: 2 perc és egy kicsi van vissza, end zoneban a csapat, nem kellett volna megpróbálni órát és/vagy Pats időkérést égetni? Onnan már szinte biztos a TD (látva Mahomes formáját), míg a def elég homályon volt a 4. negyedben (plusz elég fáradtak is lehettek már). Egy futás után jött volna a 2 minute warning, lett volna idő átbeszélni a következő játékokat, plusz 1-2 futással, késői játékindítással akár egy percet is/vagy 1-2 időkérést le lehetett volna nyerni.

katonadani
Reply to  ducksfan
2019-01-22 20:18

1) menni kellett volna. Épp kijött a kupaktanács cikkünk, ott írtunk erről többen. De ha nincs a végén a bírói hiba, akkor most mindenki arról beszélne, hogy micsoda rossz döntés volt McVaytől.

2) 2 perc és kicsi, 5 yardon belül, onnan 3 játékod van (illetve 4). Nem volt annyi tér, hogy ezt el lehessen húzni úgy, hogy Bradynek ne legyen ideje visszatámadni. Szerintem jobb volt így

csak ezt ne
csak ezt ne
2019-01-23 12:24

Rams D, erre még térjünk vissza két hét múlva. Ez egy agyon hype-olt egység egész idényben. Miközben közepes, inkább gyenge közepes, mint erős közepes. Talib valamit emel rajta, de nem szintet, csak egy kicsit. Szerintem a következő meccset csak 40 pont közelében tudná megnyerni a Rams. Ha csak csodát nem tesz Wade bácsi. Én most nem cserélném el őket a mi védelmünkre az biztos.

A SB-t remélem a Pats nyeri, az utolsó kettőn nem voltam optimista, most az vagyok. A remélt formajavulás a PO-ra vastagon bejött, bízom benne még fokozódni is fog, úgyhogy halványan még esélyesnek is érzem a csapatot. Annyira adja magát, hogy ez is végletekig kiélezett, szoros csata lesz, mint az előző nyolc, hogy botorság lenne ez ellen fogadni, de nagyon titkon még azt sem tartom lehetetlennek, hogy ez most az egyszer, simább lesz.

Skyfire
Skyfire
2019-01-23 13:17

hosszabbítást nem változtatnám, most is azért hangos a sajtó mert Mahomes, aki jövőre lehet beleszürkül a mezőnybe. régen még field goal is elég volt ami tényleg unfair volt, azóta szerintem jól működik. első félidőben valamit kellett volna csinálnia, akkor merre járt az az MVP forma? arról nem is beszélve hogy a pénzfeldobásnál Andy Reid miért adta át a lehetőséget a Patsnek az elején?
Saints-et sajnálom mert ez örökké a Rams-en fog ragadni, hogy így jutottak SB-ba…pedig ha be is dobják a sárga zászlót az se biztosíték a győzelemre, csak nagyobb lett volna az esélyük

Akármilyen zászló vagy pénzfeldobásról beszélhetünk, szerintem a két vesztes csapatnál sok elment az edzőkön is

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x