About the author

9 Comments

 1. 1

  csak ezt ne

  Gronk döntő faktor lesz ezen a meccsen. Nem tudják majd lefogni, ezt muszáj lesz kihasználni. Innen fog dőlni a dominó. Lesz hosszú játék is, mivel mindent arra kell tenniük, hogy a rövid játékokat, screeneket, futásokat levegyék. Úgyhogy lesznek hosszú passzok. Remélem sikeresek is. Középen lesznek a döntő ütközetek a falban, és itt nem lehet majd minden egyes csatát megnyerni, úgyhogy TB-nek is nagyon észnél kell lenni. Lesz pár sack rajta, de fumble-t nem engedhet mint múltkor.

  A futás is akkor lesz sikeres, ha megy a passz. Nagyon fontos, hogy negatívak ne legyenek. Bold tippem Michel is sokat fog elkapni.

  A védelem ha 30 pont alatt tartja a Ramst akkor megtette a dolgát. Látok erre esélyt. A futást akarjuk megállítani, mint mindig a PO-ban. Ha ez megy, akkor a passz ellen játszunk amit tudunk. Lesz 3 és ki, de TD is. Nagy kérdés a TO, az azért SB-on mindig szokott lenni, úgyhogy kicsit ezt várnám tőlük.

 2. 2

  wolandrule

  Jó a hangminőség, és jól összeszedett adás volt, köszi. Szerintem is jobb a matchup a Patriotsnak, de tavaly is ezt gondoltam, szóval Balentin besz@ratott. :)
  8 pontos, viszonylag sima Patriots győzelmet várok, Gronk lesz az MVP. Biztos vagyok az overben is, minimum 35 pont kell a győzelemhez.

 3. 3

  katonadani

  Közben inkább underre módosítanék, kevesebb de hosszu drive-ok lesznek

 4. 4

  wolandrule

  Csak végig nagyon szoros meccs esetén lesz under. Amint ellép az egyik csapat 2 labdabirtoklásra, onnantól borul ez, és ha kell mindketten végig tudnak rohanni a pályán. Kevés esélyt látok az underre.

 5. 5

  Bélabá a csótány

  Ahogy tavaly, úgy idén is az nyeri az SB-t,aki játszani fog Londoban.
  Tudjuk kik miatt…

 6. 6

  Solymi

  Jó adás volt nagyon, érdekes dolgokat hallottam és kicsit belém tettétek az ideget, de úgy gondolom, hogy a Pats meg fogja tudni oldani a támadásokat. Remélhetőleg a védelem is működni fog és akkor nem lesz baj :)

  Annyi még Dani, hogy sokszor nagyon gyorsan beszélsz, csak úgy tolod ki magadból az infókat :)
  Ettől függetlenül érthető volt minden, de lehet picit lassabban kellene beszélned, habár nem tudom, hogy van-e időbeli korlát a felvételkor.

 7. 7

  katonadani

  igen néha lehet jobb lenne lassítanom :D

  amúgy szerintem ez azért lehet – mármint általánosságban – mert nem akarom hogy közbevágjanak, mert még tudom miket akarok elmondani :D meg ezért szar mondatok végén is néha a hangsúlyom

 8. 8

  Goodell

  Ha nyernek akkor LA miatt nyernek nem London miatt… Azért azt a piacot fontosabb felfuttatni, ciki lenne az üres új stadion

 9. 9

  Solymi

  Sokan vagyunk így ezzel meg nem tudom, hogy a Skype-os beszélgetésekkor van-e kép vagy csak hang.
  Ha jól vettem észre, legtöbbször mindenkinek van egy pár mondatos mondanivalója az elején aztán meg úgyis 1-3 mondattal válaszoltok egymásnak, akkor meg felesleges sietni, mert nem kap annyi infót a másik, hogy ne legyen releváns a válasza.

  Mondjuk a másik, hogy az időre is figyelni kell és arra is, hogy szorosan a témánál maradjatok, szóval nem lehet egyszerű :)

  Amúgy örülök, hogy van podcast, habár eddig nem nagyon hallgattam, de mostanában melóba menet-jövet az a 15-45 perces terjedelem pont megfelelő.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team