Connect with us

Podcast

Triple Coverage #130 – Jön a Super Bowl!

Jön a Super Bowl! Mi pedig nagyon alaposan kielemztük, hogy mi várható a két csapattól. Hogyan lehet megállítani Bradyéket? Mit talál ki Belichick a Rams lelassítására? És mivel válaszolnak a támadósorok?

 

Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve jó hír, hogy már a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

.

9 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
csak ezt ne
csak ezt ne
2019-02-01 09:19

Gronk döntő faktor lesz ezen a meccsen. Nem tudják majd lefogni, ezt muszáj lesz kihasználni. Innen fog dőlni a dominó. Lesz hosszú játék is, mivel mindent arra kell tenniük, hogy a rövid játékokat, screeneket, futásokat levegyék. Úgyhogy lesznek hosszú passzok. Remélem sikeresek is. Középen lesznek a döntő ütközetek a falban, és itt nem lehet majd minden egyes csatát megnyerni, úgyhogy TB-nek is nagyon észnél kell lenni. Lesz pár sack rajta, de fumble-t nem engedhet mint múltkor.

A futás is akkor lesz sikeres, ha megy a passz. Nagyon fontos, hogy negatívak ne legyenek. Bold tippem Michel is sokat fog elkapni.

A védelem ha 30 pont alatt tartja a Ramst akkor megtette a dolgát. Látok erre esélyt. A futást akarjuk megállítani, mint mindig a PO-ban. Ha ez megy, akkor a passz ellen játszunk amit tudunk. Lesz 3 és ki, de TD is. Nagy kérdés a TO, az azért SB-on mindig szokott lenni, úgyhogy kicsit ezt várnám tőlük.

wolandrule
wolandrule
2019-02-01 11:18

Jó a hangminőség, és jól összeszedett adás volt, köszi. Szerintem is jobb a matchup a Patriotsnak, de tavaly is ezt gondoltam, szóval Balentin besz@ratott. :)
8 pontos, viszonylag sima Patriots győzelmet várok, Gronk lesz az MVP. Biztos vagyok az overben is, minimum 35 pont kell a győzelemhez.

katonadani
2019-02-01 11:30

Közben inkább underre módosítanék, kevesebb de hosszu drive-ok lesznek

wolandrule
wolandrule
Reply to  katonadani
2019-02-01 13:08

Csak végig nagyon szoros meccs esetén lesz under. Amint ellép az egyik csapat 2 labdabirtoklásra, onnantól borul ez, és ha kell mindketten végig tudnak rohanni a pályán. Kevés esélyt látok az underre.

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
2019-02-01 13:24

Ahogy tavaly, úgy idén is az nyeri az SB-t,aki játszani fog Londoban.
Tudjuk kik miatt…

Goodell
Goodell
Reply to  Bélabá a csótány
2019-02-02 01:18

Ha nyernek akkor LA miatt nyernek nem London miatt… Azért azt a piacot fontosabb felfuttatni, ciki lenne az üres új stadion

Solymi
Solymi
2019-02-01 22:07

Jó adás volt nagyon, érdekes dolgokat hallottam és kicsit belém tettétek az ideget, de úgy gondolom, hogy a Pats meg fogja tudni oldani a támadásokat. Remélhetőleg a védelem is működni fog és akkor nem lesz baj :)

Annyi még Dani, hogy sokszor nagyon gyorsan beszélsz, csak úgy tolod ki magadból az infókat :)
Ettől függetlenül érthető volt minden, de lehet picit lassabban kellene beszélned, habár nem tudom, hogy van-e időbeli korlát a felvételkor.

katonadani
Reply to  Solymi
2019-02-01 22:38

igen néha lehet jobb lenne lassítanom :D

amúgy szerintem ez azért lehet – mármint általánosságban – mert nem akarom hogy közbevágjanak, mert még tudom miket akarok elmondani :D meg ezért szar mondatok végén is néha a hangsúlyom

Solymi
Solymi
Reply to  katonadani
2019-02-02 16:25

Sokan vagyunk így ezzel meg nem tudom, hogy a Skype-os beszélgetésekkor van-e kép vagy csak hang.
Ha jól vettem észre, legtöbbször mindenkinek van egy pár mondatos mondanivalója az elején aztán meg úgyis 1-3 mondattal válaszoltok egymásnak, akkor meg felesleges sietni, mert nem kap annyi infót a másik, hogy ne legyen releváns a válasza.

Mondjuk a másik, hogy az időre is figyelni kell és arra is, hogy szorosan a témánál maradjatok, szóval nem lehet egyszerű :)

Amúgy örülök, hogy van podcast, habár eddig nem nagyon hallgattam, de mostanában melóba menet-jövet az a 15-45 perces terjedelem pont megfelelő.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x