About the author

24 Comments

 1. 1

  kitalaltnev

  “…örökké nagy részét fogja elfoglalni a szívemnek.” ?
  Nem közhely: nagy űrt hagy maga után, borzasztóan hiányozni fog a pályáról, és nekünk is.
  Legyen olyan jó élményekben gazdag élete a továbbiakban, mint amilyen sok jóságot adott nekünk!

 2. 2

  wolandrule

  Picsába…

 3. 3

  d zoli

  Tegnap a 4 éves fiammal 2 db 1,5 éves gyerekekkel játszottam. Egy 10es csomag zsepit megfogtunk és a “Gronk” vezényszóra hörögve földhözcsaptuk… A kicsik sikoltozva kacagtak.

  Fura volt este látni a hírt. Sok szerencsét Gronk!

 4. 5

  Kopi3.14

  Hiányozni fog. Fantasztikus játékos, hihetetlen karakter. De lehet az egészsége érdekében ez a helyes döntés. Csak sok sikert tudok kívánni neki a továbbiakban.

 5. 6

  Everlast77

  Viszlát Gronk, köszönök mindent!

 6. 7

  Vicgeordie

  hiányozni fog (mint játékos és mint ember is), de nem tudom hibáztatni, szerintem okosan döntött.

  off: házat, asszonyt az első körös TE-draftra?

 7. 8

  bjeela

  Rohadtul idegesítő és kissé unalmas volt, hogy majmot csinált mindenkiből, aki szerette volna megállítani. Nagyon fog hiányozni.

 8. 9

  László

  Szerintem a rekordoknál kimaradt a legtöbb OPI egy tight endtől. :)

 9. 10

  agmisi

  Vagy a legtöbb be nem fújt DPI, nézőpont kérdése! :-) Bár elismerem, rossz lehetett nézni az ellenfél szurkolóinak, hogy szívatja a csapatukat! Az irigység nagy úr! :D

 10. 11

  Debreceni József

  Nálam mindig is Tony Gonzales volt “A Tight End”. Sosem voltam pecces, nem is leszek, de a teljesítménye előtt emelem kalapom. Ő “A Tight End” mostantól.

 11. 12

  GzsakSam

  Hacsak Hockeson vagy Fant nem csúszik le, akkor szerintem nem TE lesz az első kör. (nem fognak)
  De feltrade az ő esetükben sem érné meg.

 12. 13

  atis123Juve

  Nem kérdés, hogy nagyon fog hiányozni. De sajnos az az igazság, hogy az utolsó két évben, már arról szólt, hogy hogyan pótoljuk őt. Így nem lesz olyan fájdalmas az átmenet. Szerintem a ligának talán még jobban fog hiányozni. Az NFL PR-jának hatalmas pluszt adott. A Pats-re nem is kérdéses, hogy milyen hatással volt. Szinte biztos, hogy nélküle nem nyert volna ennyi SuperBowl-t a csapat. Én örülök, a visszavonulásának. Inkább legyen 3 SuperBowlja, és éljen teljesebb életet, mint akár egy negyedik, de súlyos sérüléssel érjen véget a karrierje. A legjobbakat neki!

 13. 14

  Kopi3.14

  Nem lehetne valahol kérvényezni, hogy legyen Gronk a következő Madden borítóján?

 14. 15

  cshemiv8

  Vagy arra , hogy a riválisok kihuzzák az ősszeset BB elől.

 15. 16

  Tibor Fotó

  Bitang módon hiányozni fog. Az egyénisége is, a játéka is.

  A SB-on a TD előtti elkapásánál felmerült bennem, hogy nem az utolsók egyikét látom-e. Az utolsó volt. Stílusos befejezés, méltó hozzá.

  Abból, hogy március végén jelentette csak be a visszavonulást, úgy tűnik, vagy hezitált még ő is vagy most történt valami – pld. egy paycut javaslat vagy egy potenciális trade pld. magas draftpick ellenében – ami eldöntötte a kérdést. Tavaly szezon közben az gondolta az ember, hogy eljött az ideje a visszavonulásnak, annnyira nehézkes volt a mozgása és annyira látszott rajta, hogy rosszul viseli az ütéseket, de a playoff után azt hittem, – azt reméltem – hogy még egyszer nekifut egy negyedik gyűrűnek. Neki van igaza, hogy nem teszi.

  Az offense rebuild mindenesetre egyre izgalmasabbá válik, immáron csak a futók, Brady és a 33 éves Edelman a fix sarokpontok és reménykedünk abban, hogy Wynn alkalmas lesz játékra és hogy beválik mint vakoldali tackle.

 16. 18

  László

  A nem befújt DPI az egy feltételezett dolog így abból lehetetlen kiindulni. :)

 17. Pingback: Így búcsúzott Gronktól Kraft és Belichick | Fűzővel kifelé!

 18. 19

  csak ezt ne

  Teljesen érthető a döntése, a tavalyi év azért már limitált volt, nagyszerűen blokkolt, de elkapásban már csak a kulcsmomentumokban használtuk. Nyilván szurkolóként fáj, mert egy nagyszerű játékos volt, nehezen, vagy inkább sehogyan sem pótolható veszteség a csapatnak.

  Reméljük azért, hogy BB ismét megvillan, beszerez vagy draftol valakit akire senki sem gondol, mert azért Gronk is ilyen volt. Maga BB nyilatkozta a draft után: “Nincs elit sebessége, és sosem fog olyan veszélyt jelenti a passzjátékban, különösen a pálya mélységében, mint Graham, de megbízható hasznos játékos, akit amikor kell, meg lehet találni a labdával.” Aztán kiderült, hogy de. Egy zsenit sikerült szereznie. Gronk most pedig bevonult a legendák közé, mi Patriots szurkolók nyilván mindig nagy hálával és örömmel emlékezünk a játékára és egyéniségére.

 19. 20

  Arnold Patsenegger

  Mikor reggel elolvastam a hírt akkor hirtelen azon gondolkoztam,hogy mit mondjak a főnöknek miért nem megyek ma be dolgozni…. Mégis csak nehéz úgy dolgozni ha sírok a sarokban mint egy szaros gyerek magzatpózban. :D :D :( :(

  Viccet félretéve, nem lepetteg de mocskosul fájt. Bíztam benne,hogy ezt az évet még lehúzza de megértem, nem bírja a teste tovább.

  Egyetlen dolog vígasztal, tavaly láthattam élőben játszani…

  Sok sikert GRONK

 20. Pingback: Free Agency Tracker 2019 | Fűzővel kifelé!

 21. Pingback: Jeremy Maclin is szögre akasztja a sisakot | Fűzővel kifelé!

 22. 21

  Zsolt75

  Tök ugyanezt gondolom! Borzasztóan fog hiányozni, Moss játéka után Gronk volt a köveztkező, akit úgy néztem a TV-ben, hogy ha felé szállt a labda, akkor már ugráltam a szobában. Abban bízom, hogy a drafton találhatunk olyan TE-et, aki beválik (súgok: T.J. Hockenson…). Végül is Brady-vel is kivártak a 6. körig…

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team